Představitelka Zločinů ze sousedství ukázala maminku svým fanouškům. Jsou si podobné?

Kanadské přírody si plnými doušky užívala představitelka Annabeth Chase Jennifer Finnigan. Rodilá Kanaďanka podzim prostě miluje, a tak se s fanoušky podělila o řadu krásných momentek. Tady jsou ty nejlepší! Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Primě LOVE.

Vydala se ke kořenům

Sympatická blondýnka vyrazila na výlet se svým manželem Jonathanem Silvermanem a právě ten vyfotil její radost ze všech těch barev.

A patrně ji zachytil i na kánoi nedaleko Qubecu, kde “plula ke svým kořenům”.

Jsou si podobné?

A nakonec k nim zřejmě opravdu doplula. Neb si o něco později dala s maminkou procházku po Montrealu. A také si udělaly společnou fotku.

Co se stalo v garážích v seriálu Zločiny ze sousedství?

Pohody v přírodě si nicméně patrně vskutku neužije Jennina hrdinka Annabeth Chase v pátečním dílu Zločinů ze sousedství. Zamíří totiž do podzemí. V garážích někdo srazil ženu. Už brzy je jasné, že se nejednalo o nehodu, jejíž viník ujel, ale chladnokrevnou a dobře promyšlenou vraždu.

Budou Annabeth a Maureen chytřejší než vrah či vražedkyně?

Uvidíte v dalším dílu seriálu Zločiny ze sousedství v pátek od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.