Seriály a filmy

22. července 2014 08:00

Petra Kloidová

Prima Play vám nabídne i nový dokument o Williamovi, Kate a malém princátku

V pondělí ve 20.15 jste na Prima love mohli sledovat nejnovější dokument o britské královské rodině - Williamovi, Kate a ročním Georgovi. Dokument měl velký ohlas u diváků, proto se na něj můžete podívat i v archivu zadarmo a online Prima Play.

Dokument, který vám pomůže nahlédnout do života královské rodiny najdete V ARCHIVU PRIMA PLAY TADY

Není pochyb, že jeden z nejsledovanějších porodů na světě byl porod Kate, která s princem Williamem čekala svého prvního potomka. Po dobu několika dlouhých týdnů celý svět čekal a sledoval Velkou Británii. Hlad po zprávách a novinkách byl takřka neukojitelný. 22. července 2013 se konečně narodil princ George Alexander Louis z Cambridge a propuklo všeobecné veselí.

Stačí kliknout na video:

K narozeninám malý George dostal dárky, z kterého sice ještě nemá rozum, ale fanoušci královské rodiny to ocení určitě:)

Podobné články

Jak vypadal vztah Williama a Kate? Byl trochu komplikovanější, než by se dalo čekat. Proč se Kate říkalo "Čekanka"? To se dozvíte tady:

Zajímavosti z královské rodiny najdete tady:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.