Proč milovat Richarda Castla? Tady jsou 3 pádné důvody!

Je samolibý, dvakrát rozvedený „děvkař“… a idol mnoha seriálových fanynek a fanoušků. Proč? Ačkoliv je Castle, zvlášť v prvních sériích, často k nesnesení, má i svá světlá místa. Tady jsou tři důvodů, proč tenhle playboy stojí za pozornost. Přidáte další?

Psaní je sexy

Castle je umělec, je úspěšný a navrch mu to pálí i v jiném oboru. Už kombinace těchto charakteristik působí jako magnet. Už v 1. díle 1. řady Richard prohlásil: „Vždy je tu příběh. Jen ho musíte najít.“

A jeho psaní je ostatně samotnou podstatou seriálu, neboť právě Castlova profese ho dovedla k policii. Svou fantazii užívá k řešení případů a případy zas pomáhají jeho fantazii, překonává tak totiž tvůrčí krizi.

Tomu se říká oboustranně výhodný „obchod!“

Playboy, co se polepšil?

Jen mu bylo třeba dlouhého dobývání a pevné ruky. Celé čtyři série především fanynky seriálu čekaly, kdy to dá žoviální bohémský Castle dohromady s přísnou a racionální Kate Beckett. A ačkoliv se to zdálo nemožné, opravdu to vypadá, že protiklady se nejen přitahují, ale i navzájem si vyhovují. Trocha „romantiky“ ve stylu Castla a Beckett?

V 22. dílu 3. řady pak Richard Castle směrem ke Kate pronese:

Chceš vědět, co jsem si o tobě myslel, když jsem tě poprvé uviděl? Že jsi záhada, kterou nikdy nevyřeším.

Má to v malíku, chlapec.

Je to zábavný muž!

Kromě uměleckých a svůdcovských aktivit je Richard Castle i zábavný chlapík, ostatně jeho hlášky jsou též jedním ze „stavebních kamenů“ atraktivity a úspěchu seriálu. Ať už komentuje to, co vidí, nebo perlí v konverzaci se svou parťačkou Kate, jedná se o pastvu pro uši a bránici. Ostatně to, že Kate bryskně kontruje, dokazuje i chvilka v 8. dílu 3. řady.

Castle: „Jaké nejpodivnější zvířátko jste měla?“

Beckett: „Vás!“

A co nejvíc baví na Castlovi vás? Máte ho rádi, nebo byste ho raději srovnali do latě? Podělte se s námi o své dojmy.

Seriál Castle na zabití můžete vidět každé úterý ve 21.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.