Seriály a filmy

30. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Rizzoli & Isles: Maura přivítá nového kolegu!

Vraždu mladé dívky tentokrát musí vyřešit super dvojka – Jane Rizzoli a Maura Isles. A problém má tentokrát i Frankie Rizzoli… První díl 6. řady seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte už ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE.

Jak souvisí incident v metru s vraždou?

Ale začněme u Frankieho… Zdá se, že mladší brácha Jane má průšvih, neboť během akce zabil neozbrojeného muže v metru. Ale je opravdu všechno takové, jak se zdá být? Jeho starší sestra mezitím řeší smrt mladé dívky… Smrt, která s incidentem v metru možná souvisí.

Maura uvítá nového stážistu

Maura Isles má mezitím na starost příjemnější záležitosti. Na pitevnu jí totiž přichází nová, živá postava – lékař Kent Drake, který má za sebou službu v Afghánistánu. Drakea ztvárnil Adam Sinclar. Tmavovlasý fešák pochází z Evropy, konkrétně ze Skotska. Zakotvil nicméně u kalifornských břehů. S manželkou žije ve Venice a vychovávají spolu dva syny. Sinclair si zahrál například v seriálech Mile High, Den trifidů nebo Lip Service.

Jaký byl první den natáčení?

O nástupu do seriálu řekl, že byl velice nervózní: "Byl jsem velice nervózní, dostal jsem scénář pár dní předem a připravil jsem se dokonale. První den jsem měl hned tři scény, které jsem uměl nazpaměť. Celý štáb byl ke mně laskavý a podporoval mne jako nováčka," prozradil Adam Sinclair něco málo o atmosféře natáčení seriálu.

Adam se také nechal slyšet, že právě jedna ze scén, kterou natáčel jako první, byla velice vtipná a je to jeho nejoblíbenější scéna vůbec. Jaká přesně to byla, si však nechal pro sebe, aby neovlivňoval fanoušky seriálu.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.