Seriály a filmy

25. července 2015 22:10

Petra Kloidová

Sandra Bullock se představí v romantickém Přístavu naděje. Co o ní nevíte?

Na Prima love v neděli ve 20.15 uvidíte podle časopisu People jednu z nejrkásnějších žen (a nejtalentovanějších hereček) v romantickém filmu Přístav naděje. A že tu naději bude Sandra jako matka samoživitelka opravdu potřebovat! Poznejte ji více v našem článku.

O čem Přístav naděje je?

- Je o zradě

- o lásce

- o nevyřčených pravdách

- o rodičovství

Birdee se přímo v televizní show dozví, že ji manžel Bill podvádí s její nejlepší přítelkyní. Okamžitě se odstěhuje s osmiletou dcerkou Bernice z Chicaga ke své matce do rodného městečka v Texasu. Kdysi tu byla místní královnou krásy, dnes se sem vrací jako žena, která neuspěla v manželství a která vlastně nic neumí. S pomocí své matky nachází novou rovnováhu a díky setkání se starým přítelem Justinem i novu perspektivu do budoucnosti.

Sandra Bullock z Demolition mana

Nikdo by netipoval, že Sandře bude příští rok padesát let. Přestože má štěstí na role, nikdy neměla příliš velké štěstí na muže, i tak je matkou. A svoji kariéru začala ve filmu Demolition man. Byl to rok 1993 a Sandra Bullock se herectví věnovala již slušných pět let, ale nikdo ji neznal. Nabídka na hlavní ženskou roli ve filmu Demolition Man, kde zazářila po boku Sylvestera Stallonea a Wesleyho Snipese, jí spadla přímo do klína. Udělal z ní hvězdu.

Poznejte ji více!

1) Sandra miluje koně, jezdí na nich, ale během jednoho natáčení zjistila, že je na jejich srst alergická.

2) Mluví naprosto plynně německy. Nevěříte? Googlujte. Dokonce v Německu během předávání filmových cen měla děkovnou řeč v němčině.

3) Málem hrála ve filmu Nevěsta na útěku, roli jí nakonec přebrala Julia Roberts.

4) Sandřina sestra je americká cukrářka, která má v Americe velice populární blog o pečení.

5) Na střední škole byla zvolena jako persona, která vám rozzáří den. Díkybohu to teď dělá i pro několik miliónů diváků.

6) Sandra si zakládá na bezpečnosti, pro svá domácí zvířátka vynalezla i speciální bezpečnostní pás do auta.

7) Zatímco většina hollywoodských celebrit se za katastrofou postiženou Haiti modlila, Sandra poslala rovný jeden milion dolarů na charitu.

8) Během natáčení 28 dní, kde hrála alkoholičku, se několik týdnů nechala zavřít do léčebny, aby pochopila, čím si pacienti musí procházet.

9) Sandřin bývalý partner je oscarový herec Matthew McConaughey, s kterým perfektně vychází doteď – stejně jako s jeho manželkou. Chodí spolu dokonce na stejná pískoviště.

10) Sandra adoptovala dvě děti.

No, není vám tato bruneta sympatická? Na Prima love se objeví ve filmu Přístav naděje ve 20.15 v neděli!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.