Seriálového Barneyho nepoznáte! Je z něj filmový zloduch

Neila Patricka Harrise znáte nejvíce z kultovního sitcomu Jak jsem poznal vaši matku jako sukničkáře Barneyho. Po skončení natáčení však Neil Patrick Harris rozhodně nezahálí – momentálně natáčí slavný remake Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod jako zlý strýček Olaf s dokonalou maskou.

Jak jsem poznal vaši matku můžete sledovat každý den na Prima love, a to rovnou čtyřikrát denně ve 13.55, 14.25, 18.45, 19.45.

Hvězda seriálu Neil Patrick Harrisuž sice bohužel nějaký ten pátek Jak jsem poznal vaši matku nenatáčí, ale pracuje na dalších projektech. Kromě toho, že stále vystupuje na Broadwayi, tak momentálně natáčí pro Netflix remake snímku Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod. Snímek, který zaznamenal velký úspěch už v roce 2004, zachycuje příběhy třech osiřelých dětí a jejich pozoruhodnou cestu životem. "Řada nešťastných náhod" je černá komedie pro celou rodinu plná humoru, která se rozhodně nebojí inteligence. Filmové verze z roku 2004 se prot účastnila i Meryl Streep, Jud Law, Jim Carrey a další...

Zlý strýček Olaf

Přes ztrátu rodičů a přes sled tajemných okolností se sourozenci Baudelairovi navzájem naleznou na cestě nádherných překvapení a katastrofálních nezdarů při pátrání po domově. To vše pod dohledem nového poručníka – strýce Olafa, který je ochotný udělat cokoliv, aby získal jejich dědictví. A když říkáme cokoliv, myslíme tím opravdu cokoliv. A právě role strýčka Olafa se zhostil herec Neil Patrick Harris, který je v osobním životě nejspíš jeho dokonalým pravým opakem.

Harris byl před několika týdny vyfocen fotografy v kanadském Vancouveru, kde natáčí i ve své filmové masce, aby se co nejblíže přiblížil popisu postavy. Vypadá to, že Neil Patrick Harris momentálně denně každé ráno tráví několik hodin v maskérně, což mu rozhodně nezávidíme. Za tu proměnu to však stojí.

U fanoušků už oslavil obrovský úspěch i samotný trailer k filmu. Je nutné také poznamenat, že celý příběh je inspirovaný stejnojmenným literárním dílem, které čítá 13 knih. Této knižní série se celosvětově prodalo rovných šedesát pět milionů výtisku.

Podívejte se na Neila Patricka Harrise. Seriál Jak jsem poznal vaši matku můžete sledovat každý den odpoledne a večer!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.