Soutěžící Fantastických dortů pekli dort na téma hvězdárna. Který vyhrál?

Pondělí na Prima love patří reality show Fantastické dorty, kterou můžete sledovat vždy v hlavním vysílacím čase. Tentokrát se bude bojovat o 10 000 dolarů na téma nebe. Nevíte, co si pod tím představit? Pojďte dál...

Dorty za devět hodin, které musí být vysoké 1,5 metru, a na poměrně těžké, ale krásné téma: hvězdy. Jak si s tím poradí tři soutěžící?

K 75. výročí Griffithovy hvězdárny je tu díl, kde další trojice zabojuje o 10 000 dolarů. Téma je jasné. Dorty musejí uspět především u ředitele nebeské instituce. Spouští se nemilosrdná devítihodinová časomíra. Vznikají první návrhy.

Soutěžící zapomene Slunce

Většinou nějak ztvárňují památník před hvězdárnou, a hlavně planety. Po chvíli si Norman uvědomí, že zapomněl zakomponovat Slunce, a tak dělá úpravy. Colette řeší barvu, kterou planety obalí. Dvě hodiny jsou pryč a je patrné, že tentokrát máme tu čest s naprostou špičkou oboru. Návrhy jsou jedinečné. Největší problém má zatím Anne, která sestavuje památník z částí s hvězdicovým půdorysem. Nenavazují na sebe, takže je podpoří polystyrenem.

Vítězný dort v reality show Fantastické dorty

Dort se ale musí skládat minimálně z 60 % z jedlého materiálu... Napětí se zvyšuje a čas kvapí, týmy jsou nuceny od některých úmyslů a vizí ustoupit, jen aby stihly termín. Přesto je výsledek výborný, zbývá přesun do místnosti s porotci.

Sledujte Fantastické dorty na Prima love každé pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.