Soutěžící Fantastických dortů pekli dort na téma hvězdárna. Který vyhrál?

Pondělí na Prima love patří reality show Fantastické dorty, kterou můžete sledovat vždy v hlavním vysílacím čase. Tentokrát se bude bojovat o 10 000 dolarů na téma nebe. Nevíte, co si pod tím představit? Pojďte dál...

Dorty za devět hodin, které musí být vysoké 1,5 metru, a na poměrně těžké, ale krásné téma: hvězdy. Jak si s tím poradí tři soutěžící?

K 75. výročí Griffithovy hvězdárny je tu díl, kde další trojice zabojuje o 10 000 dolarů. Téma je jasné. Dorty musejí uspět především u ředitele nebeské instituce. Spouští se nemilosrdná devítihodinová časomíra. Vznikají první návrhy.

Soutěžící zapomene Slunce

Většinou nějak ztvárňují památník před hvězdárnou, a hlavně planety. Po chvíli si Norman uvědomí, že zapomněl zakomponovat Slunce, a tak dělá úpravy. Colette řeší barvu, kterou planety obalí. Dvě hodiny jsou pryč a je patrné, že tentokrát máme tu čest s naprostou špičkou oboru. Návrhy jsou jedinečné. Největší problém má zatím Anne, která sestavuje památník z částí s hvězdicovým půdorysem. Nenavazují na sebe, takže je podpoří polystyrenem.

Vítězný dort v reality show Fantastické dorty

Dort se ale musí skládat minimálně z 60 % z jedlého materiálu... Napětí se zvyšuje a čas kvapí, týmy jsou nuceny od některých úmyslů a vizí ustoupit, jen aby stihly termín. Přesto je výsledek výborný, zbývá přesun do místnosti s porotci.

Sledujte Fantastické dorty na Prima love každé pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.