Srdce pro děti - Daneček trpí autismem, i vy mu můžete v neděli pomoci

Na Primě v neděli ve 20.15 uvidíte benefiční večer Srdce pro děti. Můžete zavolat své oblíbené celebritě, nebo poslat dárcovskou SMS. A kam vaše peníze poputují? Poznejte malého Dana, který trpí atypickým autismem...

Daneček Zajac – v benefici zastupuje celou řadu děti s autismem – poruchou autistického spektra, které potřebují pomoci.

Maminka je samoživitelka

Daneček Zajac je čtyřletý chlapeček, který trpí atypickým autismem, má poruchu pozornosti je velmi hyperaktivní a na levé ouško vůbec neslyší. Mluví pouze deseti slovy, rozumí pouze základním naučeným věcem. Maminka je samoživitelka.

Z výtěžku benefičního večera Srdce pro děti bude o.p.s. Život dětem Danečkovi zajišťovat speciální výukové pomůcky a současně asistenci.

Patronem chlapce se stal pro letošní ročník Srdce pro děti Tomáš Kraus.

Sledujte benefiční večer Srdce pro děti již v neděli na Primě ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.