Toto je Carrie Bradshaw, na kterou si už nepamatujete

Fenomén Sex ve městě je stále ještě dnes považován za zfilmovanou módní přehlídku. Zvlášť Carrie Bradshaw nosila během natáčení šaty podle nejnovějších módních trendů nebo rovnou nový trend nastolila. Hrůzná devadesátá léta se však dotkla i Carrie, Samanthy, Mirandy a Charlotte. Podívejte se na to.

První díl Sexu ve městě byl vysílán 6. července v roce 1998. Je nutno podotknout, že fenomenální úspěch seriálu rozhodně nenastal během prvních epizod. Jak si také můžete všimnout, první epizody jsou zcela jiné než ty ve druhé a třetí sérii. Carrie Bardshaw během svých úvah totiž používá i náhodné hlasy/názory z ulice.

Smrtelnice vs. modelky

Stejně tomu tak je i v druhém díle, který uvidíte již dnes na Prima love ve 21.50. Druhá epizoda se jmenuje Modelky a smrtelnice a Carrie Bradshaw se zde poprvé setkává se zámožným podnikatelem, jehož jméno za celý seriál nikdy neuslyšíme. Ano, je to John, tedy pan Božský, který si tehdy zakládal na modelkách stejně jako na zlatých hodinkách a kvalitním obleku. Modelky v devadesátých letech prostě patřily do základního vybavení zámožných mužů.

Jak k tomu ovšem přišly normální smrtelnice? To se právě snaží zmapovat Carrie Bradshaw, která se momentálně nachází v Mekce topmodelingu. V devadesátých letech není večírku, kde by nenarazila na vytáhlou hubenou blondýnu s podivným bílým práškem u nosu.

Zatímco ostatní ženy propukají v zoufalství, jenom Samantha je schopná nepolevit ve svých nárocích a dostat všechno, co chce.

Modelky patří na módní molo, to se v první sérii o nejslavnější seriálové milovnici módy rozhodně říct nedalo. Podívejte se sami:

Další Sex ve městě uvidíte na Prima love ve 21.50

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.