Tým FBI bude řešit Myšlenky zločince v pondělí na Prima love

Každé pondělí můžete na Prima love sledovat speciální FBI jednotku, která se noří do myšlenek vrahů přesně tak, aby odhadla jejich další kroky. Zkuste se společně s různorodou skupinou vyšetřovatelů ve 20.05 dozvědět více o Myšlenkách zločince.

Myšlenky zločince v každé epizodě vždy vyšetřují jeden případ. A tentokrát to nebude nic lehkého. Případy, kdy se řeší únosy dětí, ovládají hlavně emoce a nejsou lhostejné ani veřejnosti. Agenti se dozvídají, že budou mít na starosti případ šestnáctileté dívky, která utekla v noci z domu. Pak se po ní ovšem slehla zem.

Ještě před odletem se agenti speciálního týmu na profilování seznamují s případem únosu, ale velitel Aaron Hotchner před odletem zkolabuje a tým se musí obejít bez něj. Zatímco je Aaron v kritickém stavu, vyšetřovatelé pracují na dopadení únosce…

Samantha Wilcoxová v noci utekla z domu na rande s přítelem. Vše nasvědčuje tomu, že únoscem je Samanthin otec, bývalý trestanec Eddie Wilcox, který dceřina přítele zmlátil. Tým Aarona Hotchnera je požádán o pomoc. Agenti se seznámí s případem, ale ještě než se vydají na cestu, Aaron zkolabuje a je převezen do nemocnice.

Zde musí podstoupit okamžitou operaci, neboť má vnitřní krvácení, a tým odlétá do Wichity bez něho. Od Samanthiny matky se dozvědí, že Samantha s otcem komunikovala, ale jak moc byli ve spojení, neví. Penelope Garciová pak získá ze Samanthina mobilu SMSky, v nichž si Samantha stěžuje na matku i na jejího manžela a domlouvá se s otcem na společném bydlení. Agenti zjistí, že Eddie Wilcox má dostatek peněz z loupeže v Chicagu, kde zastřelil svého partnera, a domnívají se, že bude chtít s dcerou odjet do Mexika.

Sledujte na Prima love Myšlenky zločince každé pondělí ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.