Užijte si anglický originál Ano, šéfe! s Gordonem Ramsaym!

Zdeněk Pohlreich není jediný, kdo se umí otáčet jako pravý šéf v kuchyni! Světový kuchař Gordon Ramsay bude vylepšovat britské restaurace. A my vám můžeme slíbit jedno, Gordon je o dost větší nervák než náš Zdeněk! Sledujte ho už od této neděle v 17.55 na Prima love!

Anglické restaurace čeká budíček, na jaký nikdy nezapomenou! Každý týden se jedna z restaurací v různých koutech Velké Británie, která má potíže, dočká návštěvy vyhlášeného šéfkuchaře Gordona Ramsayho.Začínáme už tuto neděli v 17.55! Následující týden už si ho budete užívat v sobotu i v neděli!

Jak bude show vypadat?

Po počáteční ostré Gordonově kritice se během několika následujících dní britské restaurace ocitnou v Ramsayho nekompromisní péči. Na žádné zdvořilosti, řečičky ani jakoukoliv další vatu není čas, protože Ramsay je odhodlaný otočit koloběh událostí a změnit věci k lepšímu. A když chrlí jednu nepříjemnou pravdu za druhou, vyčerpaní majitelé a manažeři restaurací s nervy v koncích zírají s otevřenou pusou.

Ano, šéfe! Gordon v akci. Foto: archiv Prima

Drsný teror

Reality show Ano, šéfe! s Gordonem Ramsaym je poutavou kombinací praktického pohledu na věc a nepřekonatelné zábavy. Zároveň napínavá, dojemná, překvapivá a inspirující podívaná nemilosrdně drtí mýty o profesionálních i osobních ambicích, úspěchu a motivacích. Ano, šéfe! s Gordonem Ramsaym dokazuje, že s trochou představivosti a spoustou těžké práce se dá zdolat i ta nejkatastrofičtější situace. I když máte drzé kuchaře, líné číšníky a servírky a před vašimi dveřmi se místo zákazníků prohánějí vyjící vlci.

Zajímavosti?

Reality show Ano, šéfe! s Gordonem Ramsaym je nejen kvalitní televizní zábavou, ale i dobrým rádcem, na co si při výběru restaurace dát pozor. Kromě toho nabízí fascinující pohled do zákulisí stravovacího byznysu a navrch přihazuje mnoho zajímavých rad, jak vést kvalitní a úspěšnou restauraci. Přesto se nevyhnula určité kontroverzi. V roce 2007 podal bývalý manažer jedné z restaurací Martin Hyde na Gordona Ramsayho žalobu. Ramsay měl údajně vytvářet falešné katastrofy a najímat herce, aby obelstil diváky. Jeho žaloba byla nakonec zamítnuta.

Díky úspěchu pořadu vzniklo několik mezinárodních verzí. Gordon Ramsay se osobně přesunul z britské obrazovky na americkou, kde se od roku 2007 účastní křížové výpravy proti špatným americkým restauracím pod souhrnným názvem Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně. Další verze vznikly také ve Francii, Itálii, Španělsku, Finsku, Švédsku, Srbsku, Polsku a samozřejmě u nás v České republice, kde žezlo po Ramsaym s velkým ohlasem a svým vlastním charakteristickým stylem převzal Zdeněk Pohlreich.

Sledujte na Prima love Ano šéfe! s Gordonem Ramsaym celý víkend vždy v 17.55!

V pondělí večer ve 20.15 můžete sledovat i cukrářskou reality show:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.