V neděli uvidíte romantický film Láska má křídla

V neděli uvidíte další romantický film, který je jako ze života. Každá pátá žena je v dnešní době samoživitelkou. Taková je i hrdinka německého filmu, kterou pozve bývala tchýně na prázdniny s tajným záměrem dát ji s exmanželem dohromady. To by ovšem nesměl vysloveně spadnout z nebe muž nový...

Na Prima love uvidíte ve 20. 15 tuto neděli romantický snímek Láska má křídla.

Rozvedená Tessa zůstala po rozchodu s dcerkou Miou úplně sama. Otec její dcery se v podstatě vypařil, přesta lse o dceru zajímat. Tessa životní ránu vzala statečně a o dceru se stará sama. Pro samou práci a péči o dcerku novou lásku však už několik let nepotkala. A na prázdninách u snachy se má všechno změnit...

Bývalý manžel, nebo nový muž?

Tessa je pozvaná od bývalé tchyně, aby u jezera strávila společně s dcerkou prázdniny. Tessa ovšem netuší tajný záměr tchýně, která se rozhodla chybu svého vlastního synáčka napravit. Chce dát bývalou manželskou dvojici dohromady. Vypadá to totiž, že bývalý manžel dostal rozum a chce se k rodině, kterou opustil, dostat zpět. Tessa by se hlavně měla se svým manželem Bernhardem usmířit. V tuto chvíli ji však z nebe vysloveně spadne muž, po kterém dlouho toužila.

Na jejich zahradě letadlem nouzově přistane slavný dirigent Frederik Winter. Ten Tessu zcela okouzlí, ale i on má své mouchy. Za celým vztahem ovšem bude stát stín bývalého manžela Tessy, který se své rodiny nechce jen tak vzdát.

Romantický snímek uvidíte na Prima love v neděli ve 20. 15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.