V pátek na Prima love bude utíkat Podezřelá!

Prima love uvádí v pátek příběhy ze života! Tentokrát se podíváme na typický ženský boj. Víte, že ženy umí být dokonce daleko vynalézavější, co se týká pomsty? To uvidíte v pátek na Prima love ve filmu Podezřelá.

Pomsta za nevěru

Když se nepohodnou dva přátelé silnějšího pohlaví, řešení mají hned. Pár pěstí vyčistí vzduch. Kamarádky to mají o něco složitější. Většinou se rozhodnou pro intriky. Ne však skupina přítelkyň, která se rozhodne pomstít spolužačce, která jedné z nich svedla přítele. Odvezou ji na opuštěné místo za městem a tam ji řádně postraší. Jenže plán pomsty se zvrtne a dívka přijde o život…

V sobotu večer uvidíte, že ve chvíli, kdy jde opravdu do tuhého (a vás obviní z vraždy), se vaši nejbližší dokážou proměnit v někoho, koho vůbec neznáte. V nouzi poznáš přítele, jak se tak říká. Kdo bude Podezřelou? To uvidíte na Prima love v pátek ve 20:15!

Ženská Pomsta v seriálu

Pomsta žen by vydala na několik scénářů. Ten nejúspěšnější z amerického Hollywoodu se zabývá pomstou mladé dívky, chladné Emily, která chystá odplatu za zpackaný život svého otce. Tomu zničila život americká smetánka z Hampton´s.

Emily je rozhodnuta jít s chladnou hlavou za svým cílem. Zbaví se všech lidí, kteří poslali ke dnu jejího otce.

Jenže do plánu jí tak trochu zasáhla láska. Pokud vás zajímají intriky, ale i chladné uvažování Emily, asi jste seriál Pomsta, který jsme dávali na Prima love, sledovali. V Americe těší obrovskému zájmu publika. Ženských pomst jste si však mohli všimnout i v Sexu ve městě nebo v Super Drbně. Tam nejvíce excelovala Blair Waldorf, která společně s Chuckem ovládala celý Upper East Side.

Vzpomeňte si jen na to, v jak krásných šatech chodila po Manhattanu:

XOXO

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.