V pondělí končí Pomsta. Kolik měla obětí?

Emily Thorne, mladá krásná a inteligentní, navíc vyzbrojená bezedným kontem. Tak nám byla v první sérii Pomsty představena hlavní hrdinka, jež baží po ztrestání lidí, kteří zradili jejího otce. Za svým cílem se vrhla po hlavě a bez emocí. Podívejte se, kolika křížků už dosáhla.

Již v prvním dílu ukázala Emily svou pravou stránku a nenechala diváky tápat, kterým směrem se bude příběh odvíjet. Její první obětí se stala nejlepší kamarádka Victorie Grayson, Lydia. Emily využila Lydiiny aférky s Victoriiným manželem, aby obě ženy poštvala proti sobě. Netušila však, že se Lydie nevzdá tak snadno. V Hamptons se drží zuby nehty a ne a ne podlehnout „spravedlnosti“.

S dalšími cíly takové problémy nebyly. Podnikatel Bill Harmon skočil na Emilyinu radu o investicích a skončil v bankrotu. Senátor Tom Kingsly dojel na svou bokovku, kterou Emily naservírovala až k jeho manželce. Na dni matek a dcer potopila psychiatričku Michelle Banks, která jí kdysi přesvědčovala, že je její otec vrah, a pak ji zavřela na samotku do blázince.

Emily a psycholožka

Graysonovic bodyguard Frank Stevens původně na seznamu nebyl, ale strkal nos do cizích věcí a přišel o něj. A taky o život, i když tady za Emily zaskočila kamarádka Amanda. Na řadu přišel novinář Mason Treadwell, který si vydobyl slávu na neštěstí Emilyina otce. Neustále šťourá do bolavých míst a snaží se najít materiál k dalšímu bestselleru. Emily mu na oplátku spálí dům i s jediným výtiskem jeho nedokončeného životopisu.

Pomstila se i novináři...

A nakonec je tu Tyler Barrol, který si stejně jako Franke zahrává s příliš silnými protivníky. Ze začátku se objevuje celý houf jeho potenciálních vrahů, ale tenhle úspěch Emily vyfoukl její mentor Takeda.

Jak Pomsta půjde dál?

Původně zamýšlených dvaadvacet dílů museli tvůrci kvůli kolosálnímu úspěchu rozšířit o další, prozatím dvě série. Již druhá přinese spoustu překvapení a neočekávaných zvratů.

Sledujte s Primou love další boje Emily Thorne. V pondělí ve 21.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.