Seriály a filmy

29. července 2014 22:00

Petra Kloidová

Ve středu se těšte na premiéru druhé série Sherlocka Holmese!

Ve středu na Prima love přivítáme další pokračování úspěšného seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté. Každou středu ve 20.15 diváci uvidí premiéru druhé serie kriminálního seriálu. Budeme odkrývat další vraždy, ale i tajemství slečny Watsonové!

Geniální podivín Sherlock Holmes (Johnny Lee Miller) a jeho věrná partnerka, doktorka Watsonová (Lucy Liu), pokračují ve vyšetřování zvlášť zapeklitých případů. Policejní kapitán Tobias „Toby“ Gregson (Aidan Quinn) a detektiv Marcus Bell (Jon Michael Hill) jejich pomoc vítají. Aspoň většinou.

Ve druhé sérii se dvojice neobvyklých, ale o to schopnějších vyšetřovatelů zaplete s precizně vypočítanou vraždou známého matematika, únikem tajných informací, mrtvým příznivcem S&M, temným podsvětím mafie, miliardářem se zabitou snoubenkou nebo tělem napěchovaným v sudu.

Sherlock dříve závislý na drogách se teď nechce vzdát Watsonové, a tak ji navíc začal učit detektivnímu řemeslu. Druhá řada seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté zároveň poodhalí roušku tajemství o tom, proč se dříve uznávaná chiruržka dočkala vykopnutí ze zdravotnictví. „Podle mě je skvělé, že se s tím svěří právě Sherlockovi a že se diváci konečně dozvědí něco víc, protože Watsonová nebývá zrovna otevřená,“ říká Lucy Liu.

Kromě toho se dvojice dostane do Londýna a na scéně se poprvé objeví Sherlockův starší bratr Mycroft, který se – aspoň podle Sherlocka – naschvál snaží dostat Watsonovou do postele.

Podívejte se na Sherlocka Holmese: Jak prosté už tuto středu ve 20.15 na Prima love!

Poznejte osudovou ženu Sherlocka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.