Seriály a filmy

16. července 2015 22:00

Petra Kloidová

Vztah Aleca Baldwina s mladší ženou vyřeší Holka z předměstí!

Nedělní romantika na Prima love ukáže jeden z dalších příběhů, které patří do života. Vztah staršího muže a mladší ženy není tak ojedinělý, jak se na první pohled zdá. Má svoje plusy a minusy. Alec Baldwin a Sarah Michelle Gellar vám to ve 20.15 předvedou v praxi.

Brett je začínající pomocná redaktorka v menším nakladatelství. Velmi se snaží a doufá, že bude brzy povýšena.

Bohužel se vymění vedení a postup je rázem v nedohlednu. Brett usoudí, že se musí seznámit s Archie Knoxem, známým a úspěšným editorem. Archie si jí opravdu všimne a pozve ji na večeři. Možná by rád i něco víc, ale Brett má přítele, který je momentálně v Evropě.

Starší, nebo mladší?

Myšlenku reálného přátelství muže a ženy tito dva podpoří. Jenže když se vrátí přítel Brett, je vidět, že v porovnání se zkušenostmi a elegancí o dost staršího Archieho je její přítel necharismatické dítě. Brett se s ním rozchází, nemají si co říct. Archie a Brett se stále více sbližují, až je z toho láska. Bohužel má Archie poměrně pestrou minulost... ale tady příběh nekončí, právě naopak.

Muž, který už má za sebou jednu minulost

Dvě nevydařená manželství, dceru, která s ním přes jeho snahu nekomunikuje, mnoho bývalých milenek, cukrovku... to všechno možná zdědíte s partnerem, který je o pár desítek let starší.

Jak se s tím Sarah Michelle Gellar popere? Ona však není jediná, kdo bude řešit velký věkový rozdíl...

Holku z předměstí uvidíte v neděli ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.