Za krk jim dýchá policie. Kdo patří mezi seriálové psance?

Na dramatickou zápletku láká další díl seriálu Rizzoli & Isles. Jedna z hlavních postav, patoložka Maura Isles, je obviněna z vraždy! Na večírku se totiž seznámí s pohledným mladíkem, stráví spolu noc a ráno je mrtvý. Seriálová hvězda však není sama. Koho potkala stejná situace?

Seriál můžete sledovat ve středu ve 20.15. A to, že se z mladíka nakonec vyklubal drogový dealer a vyděrač, Mauře rozhodně nepomůže! Nicméně ve světě kriminálek není jedinou osobou „na straně zákona“, která čelí křivému obvinění. Tento motiv využívají scenáristé celkem často – a stále to funguje. Což dokazují i příklady několika dalších Mauřiných „souputníků“.

Devadesátková ikona Reno Rainese

Na několik řad seriálu vydaly životní osudy Reno Rainese. „Psanec, který loví psance“ se dal na útěk poté, co na něj zkorumpovaní kolegové hodili vraždu jeho přítelkyně. Seriál vynesl na výsluní vlasatého drsňáka Lorenza Lamase, který se do té doby objevoval spíš v mýdlových operách. Dočkal se pěti řad, za čtvrtou dokonce tvůrci obdrželi cenu Emmy.

Odpadlík – Lorenzo Lamas na své oblíbené motorce. Foto: archiv

Později si Lamas v ničem tak výrazném už nezahrál a objevoval se spíš v různých reality show. Nicméně před pár týdny vzbudil pozornost tím, jak vypadá. Vsadil totiž na plastiku. A výsledkem je, že obličej 55letého herce působí poněkud… ztuhle.

Kůstka versus matematik

Ukrýt se musela také Temperance „Kůstka“ Brennan ze seriálu Sběratelé kostí, který běží každé úterý od 20.15 na Prima love. Na přelomu sedmé a (aktuální osmé) série na ni totiž ušil boudu její arcinepřítel a geniální matematik Christopher Pelant – na Temperance tak padlo obvinění z vraždy kamaráda.

Kůstka. Foto:archiv

Policie se na ni soustředila sice pouhé dva díly – na rozuzlení se však seriáloví fanoušci něco načekali. Ač vše dobře dopadlo, Pelant se zjevně nevzdává a na konci osmičky bude Temperance řešit i bezpečí své vlastní rodiny.

Seriálový zabiják Dexter

Zabiják s morálním kodexem neměl nikdy extrémně jednoduchou pozici u policistů. Hlavně kvůli tomu, že u nich sám pracoval. Což mu samozřejmě nezabránilo v tom, aby po nocích zabíjel. Ty, kteří si to zasloužili. I když měl nahnáno několikrát, ve druhé řadě mu dýchal Doex opravdu za krk takovým způsobem, že se dlouho nevědělo, jestli to Dexter dá. Nakonec však vydržel, Dextera jsme nedávno odvysílali na Prima Cool.

Pod vlivem Hannibala

Velkou pozornost vzbudil loni i seriál Hannibal, který vychází z knihy a scénáře tvůrce Hannibala Lectera Thomase Harrise. Pojednává o vztahu výjimečně empatického policejního psychologa Willa Grahama a psychologa Hannibala Lectera, který mu má při jeho těžké práci jako odborník ulevit, místo toho s ním však mistrně manipuluje a proniká do nejvyšších pater FBI. Spolupráce Grahama a Lectera funguje na první pohled perfektně – krom pravidelných sezení úspěšně řeší i ty nejtěžší vraždy. Jenže Hannibal má i své vlastní cíle, což může mít pro Willa důsledky doslova fatální.

Zachrání Jane Rizzoli svou parťačku a kamarádku Mauru před vězením a odhalí pravého vraha? Odhalíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Podobné články

Podobné články

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.