Záchranka San Francisco: Atentát na policisty!

Záchranka San Francisco každou středu pokračuje dalšími příběhy, které dovedou vystrašit. Může být snad podlejší zločin, než útočit na záchranáře a policisty, kteří mají pomáhat a chránit? V San Francisku zuří teror...

Záchranka San Francisco je poměrně úzká parta lidí, kteří se umí podporovat v nejhorších situacích. A momentálně jsou v ní velké personální obměny. V minulém díle odhalil Rabbit svoje tajemství, které pomůže pochopit jeho problematickou povahu ještě o něco více.

Jenže Rabbit se po úsudku psycholožky stává záchranářem, který může znovu do služby. Pravidla záchranky mu to ale příliš neulehčují.

Co Rabbit skrývá za tajemství? Buďte v obraze!

Rabbit nastupuje jako nováček neboli nový „zobák“, a tak musí mýt sanitky a připravovat pro ostatní kávu a občerstvení. Ostatní pánové a dámy si jeho služby náležitě užívají.

Teror v ulicích San Franciska

Zatímco Rabbit čistí sanitky, v centru města se stane autonehoda. Auto srazí policistu a řidič uteče. Na místo přijede mnoho policistů, hasičů a Nancy s Glennem. Náhle někdo začne střílet do policistů a lidí v uniformách. Všichni záchranáři musejí být opatrní a nosit neprůstřelné vesty. Mají strach, a tak neošetřují pacienty na místě, ale svážejí je do nemocnice, kde lékaři a sestry nestíhají.

Podívejte se, co skrývají sexy uniformy v seriálu!

Boone s Taylorem jedou za dalším pacientem. Zjistí však, že je to past. Dům je prázdný a začne po nich střílet sniper. Naštěstí se jim nic nestane. Později si střelec vybere další dva záchranáře. Střelec je má stále na mušce. Zranění leží na zemi a nikdo k nim nesmí. Rabbit už to nevydrží, neposlechne a jede v sanitce pomoci. Střelec pálí i do sanitky...

Podaří se Boonovi a Taylorovi uprchnout z pasti?

To uvidíte ve středu na Prima love ve 23.30!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.