Znáte slavné policajty pracující inkognito? Booth s Kůstkou už ano...

Smrt policisty, který pracoval v utajení, budou v úterý vyšetřovat Temperance „Kůstka“ Brennan a Seeley Booth ve Sběratelích kostí. Policista skončil dost špatně – jako vysušená mrtvola s pytlíčkem diamantů v žaludku. Holt práce v utajení je lidově řečeno o ústa.

Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Tím spíš, však stále láká scénáristy akčních a krimi filmů i seriálů. Protože co je poutavější, než „hrdina“ mezi dvěma světy. Mrkněte na trojku snímků, kde figurovali slavní fiktivní „odvážlivci“. Některé mají kultovní status.

Rychle a zběsile

Paul Walker ve filmu Rychle a Zběsile, Foto: cineart

„Zlomíš jí srdce, já tobě vaz.“ Jedna z nejslavnějších hlášek filmové kariéry Vina Diesela. Jako Dominic, šéf party bláznů do nelegálních závodů, ji pronesl k Brianovi v podání Paula Walkera, který sbalil jeho sestru. Jenže Brian není další z automobilových hazardérů, ale policajt v utajení, který jde o to zjistit, kdo je strůjcem přepadení kamionů. A láska i přátelství s Dominicem mu poslání jaksi zkomplikuje. Pro Paula Walkera to byla pravděpodobně životní role a objevil se i v šesti dalších pokračováních. To poslední, sedmé, bohužel nedotočil – loni tragicky zemřel.

Kultovní Tarantinovka

Na hru na nervy vsadil u svého „přelomového“ snímku režisér Quentin Tarantino. V krimi thrilleru Gauneři se totiž pracuje s motivem vypjaté situace a hledání viníka ve vlastních řadách. Toho, vám samozřejmě neprozradíme, pokud jste snímek neviděli, ovšem děj, kdy po zpackané akci utíká parta gangsterů, včetně jednoho zraněného, a ve starém skladišti dumají, kdo na ně nastražil past, chytlo diváky i kritiky znamenitě. A zařadilo Gaunery mezi kultovky z rodu Tarantino.

Božský Keanu – na pláži!

Keanu Reeves a Patrick Swayze ve filmu Bod zlomu, Foto: renegadecinema.com

Mezi surfaře se pro změnu na tajňačku infiltruje mladý Keanu Reeves. V devadesátkovém dramatu Bod zlomu pátrá pro bandě bankovních lupičů, zároveň se však seznámí s charizmatickým surfařem s tváří Patricka Swayzeho. O roli policisty Johnnyho Utaha se ucházeli Johnny Depp, Charlie Sheen či Matthew Broderick, nakonec však vyhrál právě, v té době sedmadvacetiletý Keanu. Mimochodem 105 x během filmu zazní slovo fuck a skutečným dramatem se stalo natáčení pro Patricka Swayzeho. Během přípravy jedné ze scén se téměře utopil.

Co prozradilo tajného policistu ve Sběratelích kostí? Sledujte v úterý ve 20:15 na Prima Love!

Šárka Novotná

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.