Prima SHOW hledá ty nejlepší návrháře i zpěváky

Podzimní sezóna na Primě

Ty nejlepší české i zahraniční reality show přinese i letos na podzim Prima SHOW. Diváci se nadále budou účastnit výběru svatebních šatů přímo po boku nevěst v show Tyhle šaty beru!, volit ty nejkrásnější dívky v Amerika hledá topmodelku a nakouknou také do zákulisí nejdůležitějšího dne v životě páru ve Svatbě na první pohled. Nově se mohou těšit na cenami Emmy ověnčenou show The Voice USA i fenomenální soutěž Amerika hledá návrháře.

Tohle není žádná obyčejná talentovka! Zábavná soutěžní reality show The Voice USA se dočkala už 23 sérií – a to je pěkně impozantní počet nově objevených zpěváků i zpěvaček. Čtyřmi cenami Emmy ověnčená prémiová pěvecká soutěž hledá neokoukané a vzrušující umělce, kteří okouzlí diváky svým zlatým hlasem.

Mezi zkušenými a sympatickými porotci a kouči z předních příček světových hudebních hitparád nechybí country hvězdy Blake Shelton a Kelly Clarkson, zpěvák a pianista John Legend, grandiózní Ariana Grande, fenomenální Gwen Stefani nebo okouzlující Camila Cabello.

Veleúspěšná soutěžní reality show Amerika hledá návrháře se stala absolutním fenoménem nejen na televizní obrazovce, ale i na módní scéně. Už několik let okouzluje diváky z celého světa, a dokonce se stala odrazovým můstkem pro kariéru několika úspěšných návrhářů. V každé řadě se setkáváme s novými soutěžícími, kteří jsou více než připraveni realizovat své sny o vlastním byznysu. Každý z nich dostává jedinečnou příležitost získat tak vysokou výhru, že jim zaručeně změní život. Jenže nejdříve musí zdolat těžké překážky a splnit náročné úkoly.

Skvělou podívanou si nenechte ujít ani na streamovací platformě prima+:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.