Prima SHOW hledá ty nejlepší návrháře i zpěváky

Podzimní sezóna na Primě

Ty nejlepší české i zahraniční reality show přinese i letos na podzim Prima SHOW. Diváci se nadále budou účastnit výběru svatebních šatů přímo po boku nevěst v show Tyhle šaty beru!, volit ty nejkrásnější dívky v Amerika hledá topmodelku a nakouknou také do zákulisí nejdůležitějšího dne v životě páru ve Svatbě na první pohled. Nově se mohou těšit na cenami Emmy ověnčenou show The Voice USA i fenomenální soutěž Amerika hledá návrháře.

Tohle není žádná obyčejná talentovka! Zábavná soutěžní reality show The Voice USA se dočkala už 23 sérií – a to je pěkně impozantní počet nově objevených zpěváků i zpěvaček. Čtyřmi cenami Emmy ověnčená prémiová pěvecká soutěž hledá neokoukané a vzrušující umělce, kteří okouzlí diváky svým zlatým hlasem.

Mezi zkušenými a sympatickými porotci a kouči z předních příček světových hudebních hitparád nechybí country hvězdy Blake Shelton a Kelly Clarkson, zpěvák a pianista John Legend, grandiózní Ariana Grande, fenomenální Gwen Stefani nebo okouzlující Camila Cabello.

Veleúspěšná soutěžní reality show Amerika hledá návrháře se stala absolutním fenoménem nejen na televizní obrazovce, ale i na módní scéně. Už několik let okouzluje diváky z celého světa, a dokonce se stala odrazovým můstkem pro kariéru několika úspěšných návrhářů. V každé řadě se setkáváme s novými soutěžícími, kteří jsou více než připraveni realizovat své sny o vlastním byznysu. Každý z nich dostává jedinečnou příležitost získat tak vysokou výhru, že jim zaručeně změní život. Jenže nejdříve musí zdolat těžké překážky a splnit náročné úkoly.

Skvělou podívanou si nenechte ujít ani na streamovací platformě prima+:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.