Celebrity

20. září 2023 11:50

Josef Šťastna

Princezna Kalina přišla o polovinu nosu a málem o zrak. Manžel dál ctí její krásu

Úraz v dětství, vyražené zuby a infekce v čelisti. To vše prodělala bulharská princezna Kalina (51), která je dcerou bulharského cara Simeona II. a jeho manželky Margarity. Po zdravotních problémech přišla Kalina o část nosu. Přesto dál plní s odvahou společenské povinnosti a její manžel ji miluje takovou, jaká je.

Při pohledu na princeznu Kalinu každého napadne, že jde o další zpovykanou paničku, která to přeháněla s plastickými operacemi, až se jí rozpadla část obličeje. Jenže všechno je o hodně složitější.

Dcera bulharského cara Simeona II., který by v Bulharsku panoval, pokud by po II. světové válce nebyla vyhlášena republika, prodělala v dětství nenápadný úraz, při pádu si zlomila přední zuby. V roce 1999 se svěřila do rukou zkušených stomatologů a věřila, že jí chrup opraví. Jenže do čelisti dostala infekci.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak dnes vypadají děti Michaela Jacksona

O rok později následoval další zánět v obličejové části. Deník Blesk připomněl, že zdravotní komplikace ji přepadly během námořní plavby, ze které musela být Kalina nakonec evakuována záchranáři. Následovala rychlá operace, při které měli lékaři plné ruce práce, aby princezně zachránili alespoň zrak.

V těžké době byl velkou oporou pro Kalinu její manžel Kitín Muñoz. Ten své manželce dodává velkou sebedůvěru a zahrnuje ji láskou. V roce 2018 pro španělský list Hola! prohlásil, že pro něj bude Kalina vždy nejkrásnější ženou pod sluncem.

O úpravě nosu promluvila modelka Andrea Bezděková:

Sdílejte článek
Štítky zdraví Bulharsko plastická operace princezna Kalina Simeon II. Antonio Muñoz y Valcárcel

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.