Celebrity

5. března 2024 10:30

Eliška Reiglová

Princezna Kate byla poprvé od operace spatřena na veřejnosti. Snažila se být nenápadná

Kate Middleton (42), dnes už známá jako princezna z Walesu, v lednu podstoupila plánovaný zákrok, konkrétně v oblasti břicha. Kensingtonský palác sice v prohlášení neuvedl, proč byla operace nutná, ale zaznělo v něm, že vše proběhlo v pořádku. Přesto si princezna dala pauzu od královských povinností a letos byla na veřejnosti poprvé spatřena až nyní.

„Očekává se, že se princezna z Walesu ke královským povinnostem vrátí až na jaře. Na základě současných lékařských doporučení je nepravděpodobné, že by to bylo dříve než po Velikonocích,“ uvedl Kensingtonský palác v lednovém prohlášení. Přestože fanoušci královské rodiny byli informováni, že Kate dlouho neuvidí, začali v únoru propadat panice.

Čtěte také: Chtěla žít jak princezna na zámku, ale skončila v „chatrči“. Meghan závidí Kate, říká expertka

Leckdo si myslel, že se stav princezny Catherine zhoršil. Lidé předpokládali, že je doma pod neustálým lékařským dohledem, nebo že se musela vrátit zpět do nemocnice. Záminku ke spekulacím nechtě vytvořil i princ William, který chtěl být své manželce oporou a tak na čas odložil všechny své povinnosti.

Nejhorší obavy nyní mohou naštěstí být zažehnány. Princezna se totiž poprvé objevila na veřejnosti. Fotografům se ji podařilo zachytit v autě, které řídila její matka Carole Elizabeth Middleton. Na sobě měla tmavé oblečení a černé sluneční brýle. Podle deníku Daily Mail se dámy vracely domů poté, co odvezly děti do školy.

Podívejte se, jak to Kate slušelo na loňské velikonoční bohoslužbě:

Sdílejte článek
Štítky zdraví operace rekonvalescence Britská královská rodina Catherine, princezna z Walesu Kate Middleton

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.