Celebrity

12. května 2023 06:05

Marie Makovská

Princezna Kate rozněžnila fanoušky přezdívkou pro Louise. Podobná se používá i u nás

Královské děti baví svět

Během jedné z akcí kolem korunovace Kate mezi řečí prozradila, jak říká princi Louisovi. Roztomilá přezdívka vystihuje mateřskou lásku a zároveň nejde o první, kterou William nebo Kate pro své děti použili. V minulosti už například uniklo pár z nich, adresovaných princezně Charlotte.

​​Nabitý program britské královské rodiny kolem korunovace zahrnoval i charitativní opékání u skautské chaty v anglickém městě Slough. Zúčastnili se ho princ William s manželkou Kate a jejich dětmi Georgem (9), Charlotte (8) a Louisem (5). Jak uvedl deník The Sun, během opékání oblíbených sladkých bonbonů maminka pomáhala nejmladšímu synovi Lousiovi a pravila: „Dej to do ohně, Lou-broučku“ (v angličtině Lou-bugs).

Fanoušci královské rodiny jsou pochopitelně nadšení, jak je přezdívka sladká a roztomilá. Během pondělní pokorunovační akce ve městě Slough si princ Louis s rodiči a sourozenci kromě opékání marshmallow vyzkoušeli aktivity jako řízení bagru, nakládání kolečka pískem, střílení z luku, malování a další činnosti.

Ze všech tří dětí se během korunovace upírala pozornost veřejnosti právě na malého Louise. Předpokládalo se, že během ceremoniálu vzhledem ke svému věku určitě nevydrží jen stát a pobaví lidi minimálně několika grimasami, což se opravdu stalo. Samozřejmě mu to ale nikdo neměl za zlé a je jisté, že William a Kate své děti velmi milují.

Princ Louis nedávno oslavil páté narozeniny:

Kate a William už v minulosti dali několik milých přezdívek také princezně Charlotte. V březnu 2019 během jejich cesty do Severního Irska unikl pseudonym Lottie, o dva měsíce později William svou dceru nazval Mignonette (francouzské slovo, které se dá přeložit jako jemný nebo roztomilý). Minulý rok pak Kate oslovila Charlotte jako Poppet (zlatíčko).

Jak dále uvedl Page Six, v případě prince George se proslýchá, že mu ve škole říkají „PG“. To však jeho rodiče zatím veřejně nepotvrdili.

Sdílejte článek
Štítky rodina rodičovství korunovace přezdívka Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.