Celebrity

19. března 2024 07:08

Marie Makovská

Princezna Kate vyrazila s Williamem na nákup. Vypadá šťastně a uvolněně, oddechli si lidé

Princezna Catherine a celá královská rodina musí v poslední době čelit mnohým fámám a domněnkám. Od té doby, co podstoupila plánovanou a blíže nespecifikovanou operaci břicha, ji totiž nikdo neviděl. Veřejnost se tak začala obávat nejhoršího a vymýšlela různé konspirační teorie. O víkendu však vzniklo video jako důkaz, že je Kate v pořádku.

Šťastná a na první pohled zdravá princezna Kate (42) byla natočena v sobotu na návštěvě Windsor Farm Shop se svým manželem Williamem (41), kousek od jejich domova v Berkshire. Catherine, která vypadá zdravě, šťastně a uvolněně, nese svou vlastní nákupní tašku a se smíchem si povídá s manželem. Snímek zveřejněnil The Sun a nyní se šíří i ostatními médii jako důkaz, že princezna nejen žije, ale daří se jí velmi dobře. Mnozí fanoušci a obdivovatelé, kterých má královská rodina a především pak princezna Kate hodně, si oddechli.

Expertka na řeč těla Judi James pro Daily Mail prozradila, že „zcela mimořádné“ chování princezny ukázalo, že byla po dlouhé nepřítomnosti na očích veřejnosti „plná energie“. Podle expertky bylo chování Kate mistrovskou třídou v „potlačení všech toxických fám“. Pár v posledních týdnech prostřednictvím sociálních sítí komunikoval, že je hluboce zarmoucen divokými spekulacemi a drby o zdraví a místě pobytu princezny Kate. Pochybnosti vyvolaly například úpravy fotografie, kterou pár předtím sdílel.

Na oficiálních akcích by se podle dosavadní komunikace britské královské rodiny měla princezna začít objevovat až po Velikonocích.

Sdílejte článek
Štítky zdraví video manželé královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Berkshire Kate Middleton

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.