Celebrity

24. září 2023 05:30

David Laštovka

Prokletí Yvetty Blanarovičové. O dva bratry přišla tragicky, na lásku měla smůlu

Yvetta Blanarovičová v Tunisku

Herečka Yvetta Blanarovičová, která slaví 60. narozeniny, dokazuje, že věk je pouze číslo. Přestože kolem sebe neustále rozdává dobrou náladu a pozitivní energii, byly doby, kdy měla k úsměvu hodně daleko. Musela se vyrovnat s krutým osudem.

Yvetta Blanarovičová se vdávala už ve 23 letech, a to za herce a režiséra Pavla Tomana. O rok později se jim narodil syn Matyáš. Zpočátku to vypadalo na rodinnou idylku. „Manžel hrál po celém světě, takže Matyáš měl nad postelí velkou mapu, na které si špendlíky označoval, kde všude už otec byl. Pavel byl úžasný, protože i když odjel na čtyři měsíce, každý den jsme si telefonovali a poštou si vyměňovali videopozdravy. Bylo to trochu bláznivé, někdy jsme za to utratili celý jeho honorář, ale měli jsme alespoň pocit, že jsme spolu,“ líčila herečka v rozhovoru pro portál Glanc.sk.

Rozvod po deseti letech

Manželství však po deseti letech skončilo rozvodem. Žádné hádky, vyhrocené situace, emoce, křik… Všechno probíhalo v naprostém klidu. „Uvědomili jsme si, že už jsme spíš kamarádi, a také jsem měla pocit, že Pavel se už příliš spoléhá na to, že zvládám malého, domácnost i práci. Takže než abychom se měli rozhádat, raději jsme se s láskou a pochopením rozešli,“ prozradila Yvetta. Mezi její velké lásky patřil i podnikatel Jan Mleziva, se kterým žila téměř deset let. A taky o 12 let mladší hudebník Marco Pillo.

Čtěte také: Manželství Brzobohatého a Bohdalové ovlivnila žárlivost. Usmířili se až po letech

Ani s jedním jí vztah nakonec nevydržel. „Všichni moji muži byli velké osobnosti, jsem pyšná, že jsem je měla po svém boku. A jsem ráda, že jsem s nimi prožila krásné období,“ uvedla herečka, která dokazuje, že věk je pouze číslo. Její postavu by jí mohly závidět i leckteré o generaci mladší ženy. O své tělo se pečlivě stará. Nemá problém s tím najednou udělat sto kliků, sedu lehů a dřepů.

Yvettu během ovšem postihla obrovská rodinná tragédie. Měla dva bratry a o oba přišla předčasně. Karol, který se věnoval parašutismu, zemřel při seskoku, když se mu neotevřel padák. Bylo mu pouhých 17 let. Druhý bratr Albert ve věku 38 let podlehl zákeřné rakovině, s níž velmi statečně bojoval.

Sdílejte článek
Štítky rozvod láska rodina bratr syn manželství narozeniny vztahy tragédie herečka Yvetta Blanarovičová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.