21. července 2021 19:00
Aneta GretzováPátá cenová v Prostřeno!
REPRÍZA: Během příprav cibulačky nastanou komplikace. Jak se s nimi kuchařský učeň Zdeněk v Prostřeno! popasuje?
Ve čtvrtek vaří Zdeněk. A bude to jízda. Cibulku do cibulačky přismahne, což ale nevadí, protože podle jeho slov bude mít polévka alespoň tmavší barvu.
Podívejte se, jak si Zdeněk poradí v kuchyni plné kouře:
Následně mu cibulačka ještě zavaří, když se v ní rozmočí krutony. A musí tam nakonec vůbec být? Jak si s tím Zdeněk poradí? Vyndá, vymění, upatlá? Bude pro něj důležitější chuť jídla, nebo food styling?
Zdeněk se s tím nepáře. Upatlá talíře, jako v páté cenové. Podívejte se:
Taktéž student, Zdeněk, se už od dětství zajímá o gastronomii. Nabídku zúčastnit se za školu Prostřeno! přijal hned, protože má rád výzvy a rád se učí něčemu novému. Kdyby vyhrál, peníze by si uložil.
Během jeho zábavy se bude experimentovat s jazykolamy a heliem. Začnou se už u stolu objevovat náznaky taktiky? Podaří se Zdeňkovi zaujmout a přesvědčit, že jeho cibulačka je tou, kterou by si měli hosté zamilovat? Nebo to bude velký propadák? Dozvíte se už ve čtvrtek.
Dívejte se každý všední den v 17:50 na Primě.
SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE