Prostřeno!: Alena přiznala, že miluje polévky ze sáčku
Zámečník Lukáš (35) hosty pozve do zajímavého bytu a stejně zajímavé bude i jeho menu, kde zariskuje s hlívou ústřičnou. Lukáš se snažil, bude to ale stačit na vítězství?
Druhého muže týdne, zámečníka Lukáše, do pořadu přihlásila jeho přítelkyně. Lukáš obývá zajímavý mezonetový byt, který zčásti sdílí i se svými dcerami. Partnerka si o Lukášovi myslí, že umí dobře vařit. Mezi jeho oblíbená jídla patří svíčková, tu ale ve čtvrtek vařit nebude. Lukáš se vaření nebojí a nebojí se ani experimentovat, součástí jeho hlavního chodu dokonce budou houby – nejen hlíva, ale také žampiony, které už někomu přijdou trochu navíc.
Podívejte se, jak Alena básní o polévkách ze sáčku:
Houby ale v jídle jenom nebudou, doprovodí je ještě drůbeží maso a opečené brambory. A paní Alena se zase bojí, zda tu přílohu ukouše. Určitě zvládne vejce s tuňákem, těší se hlavně na toho „tučňáka“ a bude potřebovat slánku, protože hostitel nesolí podle jejích představ. Je možné, že Lukáš nemá o soutěžní večeři pro své hosty připravenou ani slánku? Následuje hráškový krém a Alena má pro soupeře záludnou otázku: jaký je rozdíl mezi hráškem a hrachem? Kdo to ví?
Podívejte se na reakce na hlívu ústřičnou:
I Lukáš má neobvyklou zábavu jako včera kolega – na spolustolovníky čeká test osobnosti. A mascarpone je opět na jídelníčku, tentokrát v dezertu „banány s rumovým mascarpone“. A Petr už ví, že je to italský smetanový čerstvý sýr…
Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50 a hlasujte!
SLEDUJTE PROSTŘENO ONLINE