Šéfkuchař Jaroslav Sapík bude v Prostřeno! okouzlen opravdu pozoruhodnou kombinací
Šéfkuchař Khanh Ta se s vietnamskou kuchyní důkladně seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a během práce v rodinných Hanojských bistrech.
REPRÍZA Páteční hostitel Khanh Ta vaří skvěle a jeho restaurace Taro má renomé mezi gurmány. Obstojí ale také před dalšími profíky?
Jaroslav Sapík se například přizná k tomu, že kdyby mu před dvaceti lety kdokoliv nabídl vepřové s melounem, dostal by přes hubu. Ovšem Khahn Ta si právě za tuto kombinaci vyslouží pochvalu.
Podívejte se na reakci pana Sapíka na videu:
Zdeněk Pohlreich se mladého kuchaře snaží, jak jinak, pořádně rozhodit. Tvrdí, že bude strhávat body za hlemýždí tempo, a také nadhodí, že by měl mezi večeří a snídaní alespoň malou pauzu… Václav Frič se Khahn Ta zastává, protože právě tyto řeči prý znervózňují nejvíc.
Podívejte se, jak se Zdeněk snaží Khanha rozhodit:
Asi za odměnu si pak Fričoun může vyzkoušet přípravu vietnamských knedlíčků. Prý kdyby jich udělal ještě 500 dostane to do ruky.
Podívejte se. jak Václav Frič dělá vietnamské knedlíčky:
Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50 na Primě.
SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE