6. března 2015 09:00
Martina ČerňanskáProstřeno! Ty nejlepší recepty na kuře z Prima FRESH
Kuře patří mezi stálici v nejedné české kuchyni. Lze ho připravit na nepřeberné množství způsobů, oproti červenému masu je rychlejší na přípravu a chutná téměř všem včetně dětí.
V jarním čísle časopisu Prima FRESH, které vychází ve středu 11. března, najdete 75 receptů svěžích receptů a 8 z nich je věnováno právě přípravě kuřete. Můžete se těšit na stehýnka s bylinkovým máslem, které je netradičně vetřené pod kůži. Recept na závitky s pestem najdete hned před lehce orientálními kuřecími kousky v kokosu. Pokud rádi pečete kuře v celku, i pro vás máme tip - připravte ho tentokrát s citronem a česnekem. Coq au Ryzlink, to je variace na kohouta na víně a pikantní křidýlka teriyaki potěší všechny ty, kteří mají rádi ostrá jídla. Kuře na medu s hořčicí vás překvapí netradiční chutí a ani na milovníky polévek jsme nezapomněli - kuřecí polévka po thajsku plná křupavé zeleniny, masa a voňavého koření.