Celebrity

31. prosince 2023 06:30

David Laštovka

První ženou herce Pavla Soukupa byla teta Ani Geislerové. O dceru přišel tragicky

TOP STAR magazín 2018 (42): Pavel Soukup a rodina

Herec a jeden z nejlepších českých dabérů Pavel Soukup je silvestrovské dítě. Letos slaví poslední den v roce půlkulatiny, 75. narozeniny. Během života se ženil dvakrát, pokaždé se k oltáři vydal s půvabnými herečkami. Láska mu ale vyšla až napodruhé.

První manželkou Pavla Soukupa byla o čtyři roky mladší herečka Zuzana Geislerová, teta Ani Geislerové. Narodil se jim syn Adam, který byl velmi talentovaným klavíristou, vystudoval Akademii múzických umění, nakonec se ale stal pilotem. Manželství po několika letech skončilo rozvodem.

Jeho osudovou ženou se stala herečka Isabela Siegelová, s níž se seznámil během divadelního angažmá. Když zjistili, že spolu čekají miminko, vydali se k oltáři. Narodil se jim syn Pavel, který je dnes uznávaným režisérem a na svém kontě má už prestižní cenu Emmy.

S dcerou si zahrál v seriálu

Po synovi se jim narodila dcera Isabela a zdálo se, že je rodinné štěstí dokonané. Bohužel je potkalo to nejhorší, co rodiče mohou v životě zažít. Isabelka se dožila pouhého jednoho roku. Jednalo se o syndrom náhlého úmrtí. Pro Pavla a jeho ženu to byl strašný šok. Oba prožívali nepopsatelnou bolest. Naštěstí se jim narodily ještě dvě zdravé dcery: Patricie a Pamela. Obě se věnují herectví. Patricie si s tátou dokonce zahrála i v seriálu Cesty domů, který vysílala FTV Prima. „Bylo to pro mě hodně zvláštní. Hrála nezvladatelnou dceru, kterou odmítám přijmout za svou. Hrála to dobře. Ale já jsem trpěl trémou,“ líčil redaktorovi webu Prima Ženy Pavel Soukup, jehož hlasem v českých filmech promlouvá například Arnold Schwarzenegger či Robert Redford.

Kolaps na chalupě. Zachránili ho za minutu dvanáct

V manželství s Isabelou, která má argentinské kořeny, letos oslavil 34 let. Jejich vztah prověřila řada těžkých okamžiků. Před devíti lety Pavel Soukup zkolaboval na chalupě. Praskl mu žaludeční vřed a několik hodin krvácel do břicha. Ve vážném stavu ho na chalupě našla manželka Isabela s dcerou Patricií. Do nemocnice se dostal doslova za minutu dvanáct.

Následná vyšetření odhalila, že má v těle nádor. Operace naštěstí dopadla dobře a mohl se znovu naplno vrátit k práci. „Mám pocit, že po všech strastech, které nás za poslední roky potkaly, jsme se hodně změnili. Celkově jsme se uklidnili a z italské rodiny se stala taková běžná rodina. Už to nemá takové grády. Žijeme konečně pohodový život a vážíme si ho,“ prozradila Soukupová pro iDNES.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.