Celebrity

4. ledna 2024 14:04

Josef Šťastna

Radila ženám, jak být přitažlivé pro muže. Manželství ezo královny Lucie ale zkrachovalo

Bývalá televizní moderátorka a spirituální koučka Lucie Vonchitzki (dříve Špaková) dlouho radila ženám, jak získat či udržet svůdnost pro své partnery. Nyní oznámila, že její manželství po sedmi letech zkrachovalo.

Lucie Špaková měla slibně rozjetou kariéru televizní moderátorky. V roce 2018 se ale vdala za sympatického podnikatele jménem Yuri Vonchitzki a slíbila mu věrnost. To už byla na cestě i dcera Beatrice.

„Teď je všechno, co máme. A já ti slibuji, že se budu snažit, aby tato chvíle plná pozornosti, odevzdání, důvěry a otevřeného srdce se opakovala každý moment našeho společného života,“ uvedla Lucie na svém účtu na Instagramu, když sledujícím ukazovala snímky ze svatby.

Už v té době Lucie inklinovala ke spirituálním praktikám a vydávala se na šamanskou cestu. Dnes na svých webových stránkách slibuje, že pomůže ženám prozkoumat všechny aspekty jejich krásy a napojit je na moudrost svého těla. Tím by mělo dojít k zažehnutí jiskry rozkoše a žena by měla být přitažlivější pro druhé pohlaví.

Lucie oznámila rozvod

Jenže v osobním životě Lucie vítězství nyní neprožívá, naopak sledujícím a klientkách přiznala, že se jí rozsypalo manželství.

„Rok 2023 byl pro mě o volbě. O volbě vybrat si samu sebe. A transformovat společně my jako rodina do my jako milující rodiče, kteří jdou každý svou cestou. Odvaha přiznat si, že se naše společná cesta jako páru už naplnila. Od května minulého roku tak jdeme s mým mužem ve výzvě jménem život každý po své ose,“ napsala na sociální sítě k rozvodu Lucie.

„Děkuji svému muži za nádherných sedm let života, během kterých jsme se stali úplně jinými osobami,“ dodala žena, která je přesvědčená, že vesmír jí brzy ukáže zase vlídnou tvář.

Podívejte se na Lucii Špakovou v době, kdy ještě moderovala (video z roku 2017):

Sdílejte článek
Štítky rozvod Instagram krása manželé koučka ezoterika Lucie Špaková Lucie Vonchitzki

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.