Celebrity

1. října 2023 12:13

Vanesa Havlíková

Ivana Gottová učinila zásadní rozhodnutí kolem Bertramky. Slavnou vilu otevře pro veřejnost

Karel Gott (†80) patřil bezpochyby k nejlepším a nejuznávanějším českým zpěvákům. Během své téměř šedesátileté pěvecké kariéry dokázal vydělat velké jmění, které si po smrti umělce rozdělili jeho nejbližší. Vůbec největší skvosty skrývá jeho vila v ulici Nad Bertramkou, kterou se nyní Ivana Gottová (47) rozhodla zpřístupnit veřejnosti.

Oznámení poskytla vdova po zpěvákovi v nedělním vydání deníku Blesk v den čtvrtého výročí odchodu svého milovaného muže.

„Milí Karlovi příznivci, nejspíš i vy dnes vzpomínáte víc než jindy... A já cítím, že právě dnes je ten správný den, abych se s vámi podělila o důležitou novinku, kterou chystáme na druhou polovinu příštího roku,“ uvedla Gottová.

Čtěte také: Karel Gott během kariéry vydělal přes miliardu korun. Dědicům konto navyšuje i po smrti

Ivana se rozhodla opustit vilu na Bertramce

Rozhodnutí vilu opustit a zpřístupnit ji fanouškům zesnulého zpěváka, učinila společně se svými dcerami. Muzeum ponese název VILLA GOTT. „Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a čtvrtého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974 až 2019,“ prozradila Ivana s tím, že by její rozhodnutí Karel určitě schvaloval.

„Věříme, že VILLA GOTT se stane místem pro vás, kteří jste ho milovali a nezapomněli na něj,“ dodala Gottová s tím, že o detailech bude postupně informovat.

Karel Gott by oslavil 84. narozeniny:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.