zpět

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.
zpět

Výpočet ascendentu

Pro výpočet svého ascendentu zadejte datum a čas narození.
zpět

Horoskop pro Vás každý týden

Stačí vybrat znamení a zadat Váš email. Jednou týdně vám zašleme horoskop pro vaše znamení.
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat

Iveta Fabešová doporučuje brownies s jahodami z grilu

Recepty z grilu Zdeňka Pohlreicha.
Autor: FTV Prima Recepty z grilu Zdeňka Pohlreicha.
Iveta Fabešová , Vydáno: 04.05.2021
I na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty. Vyzkoušejte recept na čokoládové brownie s pekanovými ořechy, créme fraiche a jahodami podle Ivety Fabešové.

reklama

Každý díl premiérové sedmé řady pořadu Rozpal to, šéfe! završíme sladkou tečkou, kterou šéf připraví spolu s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Uvidíte, že i na grilu se dají jednoduše připravit lahodné dezerty. Tentokrát to je čokoládové brownie s pekanovými ořechy, créme fraiche a jahodami:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Rozpal to, šéfe!VII (1) - Brownies s pekanovými ořechy

Suroviny:

  • 150 g pekanových ořechů
  • 100 g hořké čokolády (55% až 70%)
  • 110 g másla
  • 150 g cukru krupice
  • 100 g vajec
  • 135 g hladké mouky
  • špetka soli
  • jahody
  • crème fraîche (zakysaná smetana 38 % tuku)
  • limeta
    Recepty z grilu Zdeňka Pohlreicha.
    Autor: FTV Prima Recepty z grilu Zdeňka Pohlreicha.

Postup:

Nejprve si nachystejte vodní lázeň. Na hrnec s horkou vodou dejte mísu tak, aby byla nad hladinou. V míse pak zahřejte čokoládu, máslo a cukr a míchejte dokud se vše nerozpustí. Nechte směs trochu vychladnout, a pak do ní postupně zamíchejte vejce. Vsypte mouku se solí a těsto nalijte do formy. Na těsto rozložte ořechy a pečte asi 30 minut při teplotě 180 °C.

Než se brownies upeče, připravte si na dozdobení čerstvé nakrájené jahody a limetkový crème fraîche. Do třech vrchovatých lžic zakysané smetany nastrouhejte kůru z jedné limetky, vymačkejte do ní část šťávy a promíchejte. Můžete servírovat.

reklama

Související témata: Rozpal to, šéfe! , grilovací recepty , Iveta Fabešová , brownies

reklama

Přečtěte si také

reklama