Režisér Jiří Mádl ve Varech ukázal partnerku. Jsem hodně mazlící tatínek, říká

KVIFF: Jiří Mádl promluvil o práci a rodině

Režisér a herec Jiří Mádl (37) má za sebou slavnostní projekci filmu Vlny. Ten představil během Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. U diváků si za to vysloužil ovace vestoje. Jaké má ze svého snímku pocity a jak se mu daří balancovat mezi pracovními a rodinnými povinnostmi?

Jiří Mádl zamířil po premiéře svého filmu oslavovat na Campari party. Neskrýval radost a během rozhovoru pro Prima Ženy se podělil o své pocity z výsledku. „Já nevím, jestli v České republice se to může, ale já jsem moc spokojený,“ prohlásil se smíchem Mádl.

Mohlo by vás zajímat: Ceny v Karlových Varech? Drahá bída i dobré jídlo za rozumný peníz. Podívejte se, jak neprohloupit

Před natáčením snímku se mu narodil syn František. Jak se mu dařilo vybalancovat pracovní a rodinné povinnosti? „Chce to určitou odolnost přítelkyně, rodiny a tak, ale já myslím, že to je dobré,“ uvedl Jiří, který se následně odmlčel a poté rozesmál nad svou vlastní myšlenkou. „Prostě chlap je na tom lovu. Já jsem rád, že ty ženy mají dneska jiný možnosti samozřejmě, ale furt si myslím, že ten většinový základ je, že ten chlap je na tom lovu a ta žena má být aspoň ty první roky tou maminkou. Tou něžností, tou oporou, tou láskou a ten muž to převezme později. Byť já jsem teda hodně mazlící tatínek,“ prozradil na sebe sympatický herec.

Rodině čas vynahrazuje

Do práce dává Jiří Mádl maximum, své rodině se pak ale snaží vše kompenzovat. „Můj život obecně fungoval vždycky od nějakých mých šestnácti let, co dělám tuhle práci tak, že prostě někdy hodně pracuju a nevím o světě a pak mám třeba čtrnáct dní, někdy i měsíc volno. A teď samozřejmě to využívám na tu rodinu. Takže je to tak, že mě nemají pravidelně, ale pak najednou mě mají naplno. To je asi rytmus, že jinak to nebude, pokud se mi má dál dařit. A oni, mám zatím pocit, že se jim to docela líbí,“ svěřil se Mádl a dodal, že se s rodinou a přáteli chystají v létě do Chorvatska.

Na otázku, jaký film ho v životě nejvíce ovlivnil, měl jasnou odpověď. „Sám doma. Protože to je krásný, silný film o rodinném štěstím, kdy se dítě musí v určitou chvíli naučit chránit štěstí svojí individuality a štěstí rodiny. A já mám pocit, že jsem žádný lepší film o tomhle neviděl. Ten film je v podstatě o dospívání. Ve chvíli, kdy se muž učí chránit svůj dům, tak se stává mužem,“ dodal na závěr Mádl.

Podívejte se také na rozhovor s Charlotte Štikovou:

Sdílejte článek
Štítky rodina vztah celebrity Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary Jiří Mádl herec režisér KVIFF 2024

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 7. 2024

Tento den je váš, Berani, tak si ho nenechte nikým vzít. Klíčem k úspěchu bude pustit se do plnění jakýchkoli cílů, kterých chcete dosáhnout. Neztrácejte čas přemýšlením o tom, jak přesně jich dosáhnete. Prostě začněte. První krok je nejdůležitější. Právě teď jste uzemněni, což vám pomůže lépe se zorientovat v tom, co potřebujete udělat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.