Celebrity

1. června 2024 06:30

David Laštovka

Richard Krajčo rodině pořídil bydlení v Dubaji. S Ivou Frühlingovou se rozvedl po půl roce

Richard Krajčo ukázal svůj moderní kostel

Zpěvák a herec Richard Krajčo žije sedmým rokem ve spokojeném manželství s režisérkou a scenáristkou Karin Babinskou. Předtím ale zažil dva rozvody a řadu nevydařených vztahů. S jakými slavnými ženami randil?

V době, kdy Richard Krajčo svoji uměleckou kariéru teprve rozjížděl a nebyl ještě příliš známý, prožil vášnivý románek s o tři roky mladší zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou. Jak zpětně přiznával, v pohledu na ženy milenky mu nasadila laťku hodně vysoko. Jejich románek však neměl dlouhého trvání.

Manželství s Frühlingovou trvalo šest měsíců

První manželkou frontmana skupiny Kryštof se stala zpěvačka Iva Frühlingová. Po pouhých šesti měsících však nečekaně přišel rozvod. „Brali jsme se z opravdové a upřímné lásky, jen nám to spolu prostě nevyšlo,“ svěřil se v minulosti Krajčo redaktorovi webu Prima Ženy.

Čtěte také: Iva Frühlingová chce vymazat nepříjemný zážitek z panického záchvatu. Co jí pomohlo?

Tři roky po rozvodu se oženil podruhé. Jeho vyvolenou se stala Martina Poulíčková, bývalá manželka sportovního moderátora Pavla Poulíčka. V manželství se jim narodil syn Richard a dcera Berenika.

Babinskou potkal na natáčení

Rodinná idylka vydržela pět let. Při natáčení filmu Křídla Vánoc se hudebník a herec zamiloval do režisérky a scenáristky Karin Babinské, která má z předchozího vztahu dceru Jasmínu. Byla to láska na první pohled. Svatbu měli v roce 2017 a dodnes tvoří harmonický pár.

Mohlo by vás zajímat: Společné dítě necháváme vyšší moci, prozradili Richard Krajčo a Karin Babinská

Pořídili si navíc nemovitost v Dubaji ve Spojených arabských emirátech, kde tráví obvykle čas od podzimu do jara. Létají s nimi i jejich děti, které navštěvují mezinárodní školu, tudíž mohou kombinovat studium v Česku i v Dubaji.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.