Rickyho Martina rozžhavili tanečníci Madonny. Fanoušci upozornili na zvětšený rozkrok

Portorický zpěvák Ricky Martin (52) se v loňském roce po šesti letech manželství se švédským malířem Jwanem Yosefem (39) rozvedl. Zdá se, že od té doby začal být trochu divočejší a sexualita pro něj není tabu. Na koncertu Madonny (65) byl zpěvačkou pozván na pódium, kde ho podle přítomných zcela evidentně rozžhavili její tanečníci.

Nejznámější hit Rickyho Martina nese název Livin' la Vida Loca, volně přeloženo „žít bláznivým životem“. Zdá se, že názvem této písně se nyní populární zpěvák řídí a skutečně si každý zážitek vychutnává plnými doušky. Z nedělního koncertu Madonny v Miami si na památku odnesl od fanoušků mnoho fotek a videí, těžko ale říct, jak na ně bude nahlížet.

Ricky se připojil k Madonně, aby spolu s ní hodnotil část show, kde se tanečníci procházejí po molu a dostávají body od Madonny a hostujících porotců z řad celebrit. Když se mu tanečníci začali kroutit u klína, lidé v hledišti začali komentovat, že zpěvák v určitých místech zaznamenal ztuhnutí a zvětšení. Na domnělou erekci upozornil web TMZ.

Ricky Martin videa, fotografie a příspěvky na sociálních sítích dosud neokomentoval, sám ale na Instagramu sdílel záznam z koncertu s tím, že si ho velmi užil a že doporučuje tuto show nepropásnout.

Madonna navázala na turné poté, co v loňském roce skončila na JIP:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.