Celebrity

10. května 2023 15:25

Marie Makovská

Robert De Niro (79) sedminásobným otcem. Nezodpovědnost, je starý, míní fanoušci

Navzdory všem možnostem, které přináší moderní medicína, v určitou chvíli každá žena dozraje do fáze, kdy už nebude moci otěhotnět. Mnohem větší rozptyl má tato věková hranice u mužů. Není výjimkou, že se muž ve věku kolem sedmdesáti i více stane biologickým otcem. Tak tomu je i u slavného herce Roberta De Niro, který v 78 letech přivítal na světě už sedmého potomka. Kromě gratulací se na něj však sesypala také smršť znechucených reakcí.

Robert De Niro překvapil mnohé fanoušky, a dokonce i své kolegy, když během úterní premiéry nového filmu s názvem About My Father v New Yorku potvrdil, že těhotenství jeho partnerky bylo plánované. „Jak byste něco takového nemohl naplánovat?“ řekl reportérovi Page Six, zároveň ale na adresu otěhotnění uvedl, že „je to vždy dobré a tajemné a nevíte, co se sakra stane.“ Dále herec na otázku, jestli má radost, suverénně odpověděl: „Jsem s tím v pohodě.“

Kdo je Tiffany Chen?

Partnerkou Roberta De Niro a maminkou dítěte je Tiffany Chen, která je zhruba o 35 let mladší. Jako pár jsou spolu spojováni od srpna 2021.

Tiffany Chen je profesionálkou v bojových uměních s působivým životopisem. Během své kariéry nasbírala desítky zlatých medailí a světových titulů. Narodila se do kung-fu rodiny jako dcera velmistra Williama C.C. Chena. Díky své působivé kariéře v bojových uměních byla obsazena do filmové role, která odpovídala jejím dovednostem a kde se poprvé setkala s oscarovým hercem Robertem De Nirem. Šlo o film The Intern z roku 2015, kde hrála instruktorku Tai-chi, která pomáhala De Nirově postavě.

Přečtěte si také: Robert De Niro a Ben Stiller řekli o Barbře Streisand, že je divoška. Jak probíhalo natáčení fotrů a lotrů?

Gratulace i znechucení

Zatímco jeho kolegové z filmu Sebastian Maniscalo a Kim Catrall byli z novinky překvapení, ale nadšení, a přejí herci i jeho rodině štěstí a zdraví, lidé na internetu podobnou radost nesdílejí. Hlavním důvodem je věk Roberta De Niro, který je podle většiny komentujících zkrátka už příliš vysoký. Myslí si, že dítěti nedokáže poskytnout to pravé otcovství se vším všudy a především, že už tady pro své dítě brzy ani nebude a neuvidí ho dospívat.

„Tohle je prostě špatně,“ píšou rozohnění fanoušci. „Nezodpovědné. Nebude tady pro své dítě. Nikdy neuvidí, jak jeho dítě roste a dospívá,“ přidávají se další. Našly se ale i názory, že je herec legendou a jeho dítě si ho tak bude moci připomínat pomocí skvělých filmů, nebo že spousta jiných dětí vyrůstá bez otce, a tak na tom není nic divného.

Jaký je podle vás maximální věk, kdy by se muž měl stát otcem?

Z předchozích vztahů měl herec už šest dětí. Dceru Drenu (51) a syna Raphaela (46) s první ženou Diahnne Abbott, dvojčata Juliana a Aarona (27) s expřítelkyní Toukie Smith a syna Elliota (25) a dceru Helen Grace (11) s druhou manželkou Grace Hightower.

Zdroje: people.com, apnews.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.