Celebrity

14. května 2023 06:00

redakce Prima Ženy

Herečka Sára Korbelová o natáčení sexuálních scén: Vždy je tam bariéra kvůli zákonu

Herečka Sára Korbelová v 7 pádech Honzy Dědka

Mladou herečku Sáru Korbelovou (21) jste mohli vidět například v Princezně zakleté v čase 2 nebo v oblíbeném seriálu Slunečná. U Honzy Dědka se rozpovídala o erotické stránce její kariéry, a sice o natáčení sexuálních scén. Popsala, jaké to je, když vám stojí za zády koordinátor intimity.

„Koordinátor intimity je v zahraničí běžná funkce u natáčení. Tady úplně ne. Když se točí intimní scény, třeba sex nebo masturbace, tento člověk tam vytváří příjemné prostředí pro herce, protože kolikrát se ti dva předtím vůbec neviděli a vidí se poprvé, až když už mají točit tu scénu. Je to bezpečnější a příjemnější, než když tam není,“ vysvětlila netradiční funkci u filmování, která se nyní dostává i do českých produkcí, Sára Korbelová.

Přečtěte si také: Patricie Pagáčová vyzradila, jak dostala prsatou roli. Ňadra jí pak ale museli vycpávat

A popsala také, jak se takové scény natáčí. „Herci mají na sobě speciální spodní prádlo, které se dá na kameře dobře zamaskovat, aby to vypadalo, že tam nic není. Ale v reálu tam musí být vždy nějaká bariéra, což je zákonem dané, aby to bylo v pohodě i pro ten štáb,“ vysvětlila herečka, jejíž dědeček byl také hercem. V rozhovoru u Honzy Dědka v úterý 9. května v TV Prima se o dědovi dále rozpovídala a vychválila ho, protože byl řeckořímským zápasníkem a má na kontě asi pět set filmů.

Rodiče z ní chtěli mít zubařku

Herečka navíc přiznala, že pro svou vášeň k herectví doma podporu nenašla. „Rodiče chtěli, abych byla zubařkou. Oba studovali medicínu, tak to bylo asi přirozené to po mně chtít. Ale nevyšlo to. K mé radosti, nevím, jestli k jejich,“ říká Sára Korbelová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.