Michal šokuje hosty bizarním kostýmem Rambajsmana. Jak na něj budou reagovat?

Prostřeno! XXV (84) - Rambajsman

Tohle nikdo nečekal! Když hosté přijdou ve čtvrtek na večeři k Michalovi, rozhodně nebudou připraveni na to, co přijde. Místo Michala je totiž uvítá jeho alter ego Rajmbajsman. Hrdina v modrém oblečku s pláštíkem a čepičkou je prý mladší bratr Spider-Mana. Co touto hrou bude hostitel sledovat?

Čtvrteční hostitel Michal už v soutěži amatérských kuchařů jednou vařil. Před šesti lety prý skončil na druhém místě, a dokonce se rozhodne uvařit stejný hlavní chod. Název Rajmbajsmanova pochoutka je odvozen od postavy, na kterou si při vaření i během večeře Michal bude hrát. V roli bude celou dobu. Dvakrát rozvedený otec dvou dětí bude chtít diváky a své hosty náležitě pobavit. Potrápí je ale už svým menu s tajemnými názvy.

Co je sendvič à la Mates, máslové buttony v polévce nebo již zmíněná Rambajsmanova pochoutka? To všichni zjistí až u stolu. Příjemně jim však v Michalově přítomnosti nebude. První trapná chvilka přijde, když se hosté budou muset usadit sami a nikdo je nevítá. „Jdu se schovat a bafnu na ně,“ oznámí na kameru hostitel a svému slovu dostojí. Když se pak zjeví, nikdo bude vědět, jak reagovat. „Mě to ani nepobavilo, mě to zaskočilo,“ zhodnotí Adéla. Jak si hostitel s rozpačitou atmosférou poradí sledujte dnes vpodvečer.

Podívejte se na zábavu s tancem a zpěvem:

Elvisův dvojník a divoký tanec

Jako předkrm Michal servíruje sendviče, po polévce s rozvařenými krupicovými noky půjdou hosté šmejdit. V malém bytě se nemají kam vrtnout, tak všichni skončí v dětském pokoji. Při čekání na hlavní chod si navzájem svěří svoje pocity. Shodnou se na tom, že podobné lidi moc nemusejí a nejraději by už večer měli za sebou. V kuchyni se mezitím Michalovi příliš nedaří a v průběhu večera bude čím dál skleslejší. Takhle si to nepředstavoval.

Vytrhne hosty z letargie alespoň zábava, kterou objednal? Pěvecké vystoupení imitátora Elvise Presleyho se také nesetká s úspěchem. Michal navíc všechny vyzve postupně k tanci. „Trsání se mi moc nelíbilo, nic, co by mě nazvedlo ze židle. Michal nás nijak nepobavil,“ hodnotí Petra. A jak se nápad s Rambajsmanem líbí vám? Myslíte, že díky kostýmu nažene hostitel body navíc?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.