Rudolf Hrušínský nejml. autorem nové knihy Agrometal

Kniha Agrometal právě v prodeji

Román je inspirován úspěšným osmidílným televizním seriálem Agrometal, který odvysílala TV Prima v průběhu května – června 2023 a k němuž Rudolf Hrušínský nejml. napsal scénář. Kniha vychází i v audio verzi, kterou namluvil herec Dejvického divadla Jaroslav Plesl.

Čeho je muž schopen pro lásku ke své ženě? Pokud ji miluje, dá se říct, že všeho na světě. Například zúčastnit se hudební soutěže, aniž by uměl hrát na nějaký hudební nástroj či zpívat. A pokud mu schází spoluhráči do kapely, i s tím si dokáže poradit. Má přece přátele a s jejich pomocí zvládne překonat jakoukoli překážku. A tak se během jednoho horkého léta v jižních Čechách změní život nejen Lukynovi s Martou, ale i nic netušícímu manažerovi nadnárodní společnosti s hlavním městě.

„Kniha je o plnění přání a snů. O tom, jak rozdílně je vnímají muži a ženy. A také o tom, jak se dá najít přátelství i tam, kde ho nečekáte,“ uvádí Rudolf Hrušínský nejmladší k Agrometalu v knižní podobě.

Příběh Agrometalu vychází z původního televizního scénáře, ale kniha je obohacena o nové postavy a situace, vyprávěné s laskavým nadhledem. Silnou stránkou této knižní novinky, kterou si nyní můžete zakoupit na Luxor.cz, jsou pravdivá a zároveň milá vykreslení partnerských vztahů, poetika a vlídný humor.

Téma vztahů mezi lidmi mě vždycky zajímalo, ať se jedná o lásku, přátelství, nebo vztah rodičů k dětem. Je jedno, kde žijete, čím se živíte, všichni prožíváme v určitých situacích nějaké emoce. Zažíváme starosti i štěstí a bez rozdílu něco uvnitř sebe cítíme. Náš život prostě naplňují vztahy, touhy a sny a všechny nás těší nebo naopak trápí a bolí v podstatě stejné věci, ať jste odkudkoli, dodává autor.

Kniha Agrometal cílí na širokou čtenářskou obec a oslovuje muže i ženy napříč věkovými kategoriemi.

Počet stran 280. Doporučená cena je 349 Kč. Vychází 18.10.2023, audiokniha 1.12.2023.

Seriál Agrometal můžete celý sledovat online na prima+

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.