Astročlánky

20. června 2024 06:30

Sára Částečková

Runový horoskop od 20. června 2024: Panny čeká cestování, Lvy úspěch

Berani a Býci pocítí životodárnou sílu. Blíženci už vidí světlo na konci tunelu a všichni bez rozdílu by měli jít za svým štěstím. Co ještě runy na další dny vzkazují?

Beran

Léčivý proud energie velmi příjemně ovlivní následující dny. Zavládne pohoda, radost, veselí a také uvolnění, které vnáší do životů mnoho krásných energií. Velmi příznivě je ovlivněna také pracovní oblast, kdy doslova chrlíte jeden nápad za druhým a inspirujete ostatní. Veškeré těžkosti odchází, oslavujte život.

Býk

Životodárná síla a zdroj života k vám jemně připlouvá. Díky této blahodárné energii si za každé situace zachováte chladnou hlavu, jasnou mysl a překonáte veškeré překážky, které vám byly kladeny do cesty. Máte před sebou příval energie, což se velmi příznivě odráží v pracovní oblasti i osobním životě.

Blíženci

Ať se váš život vyvíjí jakkoliv náročně, věřte, že i na vás čeká světýlko na konci tunelu. Život se pro vás na chvíli zastaví a ztuhne jako led v zimě. Nepropadejte beznaději, zachovejte klid, pomoc je již na cestě k vám a vaše ledová krusta se pomalu, ale jistě rozpouští. Potlačte svůj vztek, zachovejte klid a buďte trpěliví, to je vaše cesta ke štěstí.

Rak

Do vašeho života vstupují velmi důležité a zásadní změny. Staré odchází a nové se již připravuje. Nepodléhejte mysli, která vám může přinášet strach a obavy z budoucnosti. Není důvod se bát, všechno, co se děje, je pro váš nejvyšší prospěch. Úspěch v práci, v osobním životě i v lásce se pomalu, ale jistě blíží k vám. Radujte se, vyčkávejte a připravujte se na změny, které vás zcela pohltí a nadchnou.

Lev

Trpělivě naslouchejte ostatním, kteří jsou na vás závislí, ať již pracovně, či osobně. Potřebují vaši moudrou radu a čekají na odpověď. Očekávejte velmi příznivé energie v jakékoliv komunikaci. Úspěchy sklidíte v práci, na úřadech, při jednáních a také při zkouškách. Jste ve velmi výhodné pozici, je potřeba ji využít.

Panna

Nádherné dny prostoupí zářivá energie, která zcela naplní vaše životy. Pokud se chystáte na cesty, důležité jednání nebo pracovní pohovory, všechno hraje ve váš prospěch a sklidíte zasloužený úspěch. Odpočinek, štěstí a radost je tady jen a jen pro vás.

Mohlo by vás zajímat: Červnu podle numerologie vládne pětka: Přichází změny v práci i v osobním životě

Váhy

Pohyb vpřed rozšíří vaše obzory a zajistí úspěch. Zapomeňte na strach a vydejte se na dobrodružnou cestu životem. Všechno se skvěle rozjíždí. Dařit se vám bude v práci, v osobním životě a samozřejmě na cestách.

Štír

Nastává období plné radosti a sladké sklizně. To, co se vám jevilo jako velmi vzdálené, dostává reálnou podobu. Buďte připraveni a využijte výhody, které se vám nabízí. Co jste zaseli, nyní sklízíte. Odměna za skvěle odváděnou práci vám právem náleží.

Střelec

Očekávejte nečekaně krásné dny a využijte je naplno. Sdílená radost je dvojnásobná radost. O dny plné radosti, štěstí a pohody je potřeba se podělit s ostatními. Užívejte nádherné chvíle v kruhu milovaných a obohacujte se navzájem radostí, úsměvem a štěstím.

Kozoroh

Vlastní neopatrností si můžete způsobit zbytečné problémy. Důležité je nezaleknout se, čelit problému upřímně a čestně. Jen tak se vyhnete komplikacím. Nebojte se, jednejte láskyplně a nedovolte ostatním, aby vás ovládali. Vaše srdce vás povzbudí a mysl podpoří správný úsudek, pak se můžete těšit na pohodové dny.

Vodnář

Mějte odvahu a vytrvejte! Potíže, které se mohly objevit, velmi rychle vyřešíte, díky své povaze rozeného bojovníka. Nejdůležitější je vaše odvaha postavit se problémům čelem. Pak se můžete těšit na nečekané vyřešení, které vás povzbudí k dalším úspěšným činům.

Ryby

Nadšení, elán a radost ze života vás provází nejen v osobním životě, ale také v práci. Ve větším kolektivu si předáváte navzájem moudrost a vědomosti. Možná vás šéf nečekaně zaskočí nabídkou na další vzdělávání nebo studium, které je důležité pro vaši kariéru. Jděte do toho. Budete nadšení a šťastní.

Červen podle mariášových karet:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.