Celebrity

7. září 2024 07:00

David Laštovka

Sagvan Tofi má nejen krásnou ženu, ale také dceru. Satine dospívá a potatila se

Herec, zpěvák a producent Sagvan Tofi, který 7. září slaví 60. narozeniny, v osmdesátých letech patřil mezi idoly dívek a žen. Díky svému exotickému vzhledu působil na ženy jako magnet a v minulosti randil s nejkrásnějšími Češkami. Jaké je jeho soukromí?

Sagvan Tofi má exotický původ. Otec je irácký Kurd, inženýr, který ovládá šest světových jazyků, matka Češka. Rodiče se seznámili v době, kdy do tehdejšího Československa přijel otec studovat. Když se matka s otcem po několika letech rozvedla, dala se dohromady s někdejším elitním kriminalistou Miloslavem Dočekalem. Sagvan s ním vycházel velmi dobře a říkal mu táto. Otčím měl spoustu přátel mezi umělci a přivedl ho k herectví.

Proč se s ním herečka odmítla před kamerou líbat?

Pro film ho objevil režisér Jaroslav Soukup. Sagvan Tofi se před kamerou poprvé objevil ve svých osmnácti letech ve snímku Vítr v kapse, kde vytvořil nezapomenutelnou dvojici s Lukášem Vaculíkem. Okamžitě se stali idolem dívek a žen.

Čtěte také: Průšvihář, který randil s nejkrásnějšími Češkami. Čím herec Sagvan Tofi ublížil Brožové?

Dalším trhákem byl snímek Kamarád do deště. Během natáčení docházelo k nečekaným momentům. „Beata Andraszewicz, která hrála přítelkyni Sagvana, byla velmi příjemná a dobrá polská herečka, ale byl s ní jediný problém - nechtěla se se Sagvanem líbat. Nechápal jsem proč a ona mi v pláči vysvětlovala, že svému polskému příteli, který je žárlivý, slíbila, že se ve filmu s nikým líbat nebude. Dneska se tomu už směju, ale tehdy jsem byl na Beatu docela naštvaný,“ zavzpomínal režisér Jaroslav Soukup pro web Prima Ženy na úsměvný moment z natáčení.

Co dělá jeho dcera?

Sagvan Tofi svým exotickým vzhledem vždycky přitahoval pozornost žen. Mezi jeho nejznámější milenky patřila například Simona Krainová, Dara Rolins nebo Alena Šeredová. Bouřlivý život je už ale dávno minulostí.

Idol ženských srdcí se dokázal zklidnit až po boku Aleny Zdárské, ženy, která není z prostředí showbyznysu. Žijí spolu už více než dvacet let a mají spolu krásnou, dnes už patnáctiletou dceru Satine. Umělecké geny se v ní nezapřou. Už jako velmi malá se v roli myšky objevila v muzikálu Kocour v botách. Když jí bylo deset, stanula po boku svého otce v muzikálu Mýdlový princ. Z kdysi neukojitelného bohéma se stal milující a zodpovědný tatínek.

Podívejte se na Sagvana Tofiho v Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky manželka společnost narozeniny vztah dcera děti celebrity Sagvan Tofi Kamarád do deště společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 10. 2024

Dnes se vám může podařit mnoho věcí. Energie je velmi intenzivní. Dávejte si pozor na manipulaci s druhými. Nikdo nemá rád, když mu někdo rozkazuje, a proto buďte taktní. Snažte se nedávat najevo své nadřazené znalosti. Lidé vám to budou mít za zlé, i když máte dobré úmysly (a máte pravdu).

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.