Celebrity

18. července 2023 14:40

redakce Prima Ženy

Sára Affašová a Martin Donutil ukázali snubní prstýnky. Platina je nejlepší, říká herečka

Sára Affašová (29) a Martin Donutil (32), syn Miroslava Donutila (72), se zasnoubili v loňském roce. Nedávno se herečka pochlubila snímky z rozlučky se svobodou a nyní ve stories na sociálních sítích sdílela i výběr prstýnků. Nic už tedy nebrání tomu, aby se zamilovaný pár mohl postavit pod svatební oblouk.

Divokou rozlučku se svobodou si Sára Affašová užila se svými kamarádkami a moc jí to slušelo. Poslední měsíce opravdu jen září a jistě se těší na plánovanou svatbu, která je už za dveřmi. Přesný termín ovšem slavná dvojice zatím neprozradila.

Že půjde o léto, naznačují nejen zakoupené prstýnky, kterými se nyní Sára Affašová pochlubila na Instagramu, ale také vyjádření snoubenců pro deník Blesk: „Svatba bude v létě. Nepůjde ale o nic velkého, chceme malou svatbu, tady v Čechách,“ prozradili před časem. Místo konání veselky si dle střípků ze sociálních sítí, na kterých je Sára velmi aktivní, vybrali už letos v zimě.

„Prstýnky jsme vybrali ve zlatnictví Rýdl, kde měli tak velký výběr, že jsem nevěděla, který dřív,“ podělila se Sára se svými fanoušky na Instagramu. „Nakonec mě nejvíc zaujal jednoduchý s řadou diamantů, který budu nosit společně se zásnubním prstenem,“ rozhodla se herečka pro praktické řešení. „Pánský jsme zvolili takový zvláštně tepaný,“ dodala.

„Oba prstýnky jsme chtěli v platině, což je nejvhodnější materiál pro výrobu šperků,“ popsala Affašová. „Těšíme se, až si je nasadíme a už nesundáme,“ přidala zamilovaná dvojice fotku se svými platinovými kroužky v krabičce.

Sára Affašová a Martin Donutil se představili i v oblíbené talkshow:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.