Celebrity

2. července 2023 13:24

Eliška Reiglová

Svatba už se blíží. Sára Affašová se pochlubila střípky z rozlučky se svobodou

Sára Affašová (29) s Martinem Donutilem (32) se v loňském roce zasnoubili. Přípravy na svatbu jsou zřejmě na samotném vrcholu, protože herečka se na sociálních sítích pochlubila střípky z rozlučky se svobodou se svými kamarádkami. Velmi jí to slušelo.

V zimě se herečka Sára Affašová na Instagramu pochlubila prstýnkem a prozradila, že informaci o zásnubách s Martinem Donutilem nějakou dobu tajili. Nyní už jsou přípravy na hereckou veselku v plném proudu a konat se bude každou chvíli, protože rozlučka se svobodou už proběhla.

Krásná herečka a co nevidět také nevěsta se společně s nejbližšími kamarádkami vypravila na plavbu po řece, kde oslavila, že se zanedlouho stane vdanou paní. Nechyběl květinový věnec a závoj, díky němuž byla Sára Affašová nepřehlédnutelná.

Do roka a do dne

Už koncem února bylo jasné, že přípravy na svatbu mladý pár rozhodně nepodceňuje. „Našli jsme překrásný místo s duší, tak jak jsme si vysnili. Příroda, les, louky, rybník, potok. Už mám i šaty,“ napsala herečka na Instagram.

Do roka a do dne od zásnub se Affašová a Donutil rozhodně vzít stihnou. Veselku mají totiž naplánovanou už v blízkých týdnech. „Svatba bude v létě. Nepůjde ale o nic velkého, chceme malou svatbu, tady v Čechách,“ prozradili snoubenci deníku Blesk.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.