Celebrity

4. června 2023 12:12

Eliška Reiglová

Přípravy na svatbu vrcholí. Sára Affašová a Martin Donutil byli vybírat prstýnky

V zimě se herečka Sára Affašová (29) na Instagramu pochlubila prstýnkem a prozradila, že informaci o zásnubách s Martinem Donutilem (32) nějakou dobu tajili. Nyní už jsou přípravy na hereckou veselku v plném proudu a zamilované hrdličky se pustily do výběru prstenů, bez kterých se veselka prostě neobejde.

V listopadu v New Yorku na Times Square před Sárou Affašovou Martin Donutil poklekl a požádal ji, aby se stala jeho ženou. Radostnou novinku snoubenci tajili do ledna, kdy se rozhodli o své štěstí podělit i s fanoušky na sociálních sítích. Do té doby si koneckonců v soukromí užívali cestování a krásných společných chvil v USA, ale i na Slovensku.

Už koncem února pak bylo jasné, že přípravy na svatbu mladý pár rozhodně nepodceňuje. „Našli jsme překrásný místo s duší, tak jak jsme si vysnili. Příroda, les, louky, rybník, potok. Už mám i šaty,“ napsala herečka na Instagram.

Termín se blíží

Do roka a do dne od zásnub se Affašová a Donutil rozhodně vzít stihnou. Veselku mají totiž naplánovanou už v blízkých týdnech. „Svatba bude v létě. Nepůjde ale o nic velkého, chceme malou svatbu, tady v Čechách,“ prozradili snoubenci deníku Blesk.

Vzhledem ke kvapně se blížícímu termínu veselky proto není s podivem, že se budoucí manželé vydali do klenotnictví, kde se bedlivě rozhlíželi po snubních prstenech. Herečka pochopitelně neopomněla, že snubní prsten by se měl hodit k zásnubnímu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.