Celebrity

4. června 2023 12:12

Eliška Reiglová

Přípravy na svatbu vrcholí. Sára Affašová a Martin Donutil byli vybírat prstýnky

V zimě se herečka Sára Affašová (29) na Instagramu pochlubila prstýnkem a prozradila, že informaci o zásnubách s Martinem Donutilem (32) nějakou dobu tajili. Nyní už jsou přípravy na hereckou veselku v plném proudu a zamilované hrdličky se pustily do výběru prstenů, bez kterých se veselka prostě neobejde.

V listopadu v New Yorku na Times Square před Sárou Affašovou Martin Donutil poklekl a požádal ji, aby se stala jeho ženou. Radostnou novinku snoubenci tajili do ledna, kdy se rozhodli o své štěstí podělit i s fanoušky na sociálních sítích. Do té doby si koneckonců v soukromí užívali cestování a krásných společných chvil v USA, ale i na Slovensku.

Už koncem února pak bylo jasné, že přípravy na svatbu mladý pár rozhodně nepodceňuje. „Našli jsme překrásný místo s duší, tak jak jsme si vysnili. Příroda, les, louky, rybník, potok. Už mám i šaty,“ napsala herečka na Instagram.

Termín se blíží

Do roka a do dne od zásnub se Affašová a Donutil rozhodně vzít stihnou. Veselku mají totiž naplánovanou už v blízkých týdnech. „Svatba bude v létě. Nepůjde ale o nic velkého, chceme malou svatbu, tady v Čechách,“ prozradili snoubenci deníku Blesk.

Vzhledem ke kvapně se blížícímu termínu veselky proto není s podivem, že se budoucí manželé vydali do klenotnictví, kde se bedlivě rozhlíželi po snubních prstenech. Herečka pochopitelně neopomněla, že snubní prsten by se měl hodit k zásnubnímu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.