9. září 2021 05:00
Aneta GretzováAutorka řady kuchařek Katka šokuje foodblogery. Lososa se šupinami ještě neochutnali!
Prostřeno! XXIV (19) - Zakysaná bez laktózy
Kateřina z Prostřeno! je černou ovcí tohoto týdne. Ostatní foodblogeři o ní ještě nikdy neslyšeli a až u ní doma zjistí, čemu se vlastně věnuje.
Ve čtvrtek je na řadě s vařením Kateřina. Zatímco ostatní foodblogeři dali při prvním setkání najevo, že se vzájemně znají alespoň z on-line prostředí, jediná Kateřina z této party influencerů zřetelně vyčnívá. Nikdo z nich si totiž její tvář ani jméno nedokáže v hlavě spojit s prostředím gastronomie a sociálních sítí. Jak do skládanky těchto pěti soutěžící tedy vůbec zapadá?
Podívejte se, co Martin řekne na kočičí společnost u stolu:
Pro Katku je už dlouhá léta hlavní parketou obor komunikace a PR a ke gastronomii ji přivedla až náhoda. Díky práci pro jednu potravinářskou firmu získala příležitost stát se autorkou celkem třech kuchařek – Tvarůžkové kuchařky, Kuchařky pro naši babičku a Velké knedlíkové kuchařky. Nyní pracuje už na své čtvrté knize.
Podívejte se, jak Katka připraví zelené gazpacho:
Kateřina ale není profesionální kuchařkou a to se neblaze projeví i během čtvrtečního večera. U lososa podávaného k hlavnímu chodu zapomene sundat kůži a soupeři ji nenechají tento přešlap jen tak zamést pod koberec. Nejvíc v šoku ze všech bude Marek: „Já to prostě nechápu, když někdo píše kuchařky, tak přece musí vědět, že se má ryba odšupinovat.” Zachrání pak Katčino skóre zbytek jejího menu podle speciální vyvážené diety? To zjistíte ve čtvrtečním Prostřeno!
Dívejte se každý všední den v 17:50 na Primě.
SLEDUJTE PROSTŘENO! ON-LINE