Celebrity

15. března 2024 08:44

Josef Šťastna

Shopaholic Nicol rodila tři dny, bez partnera by to nezvládla. Syn dostal germánské jméno

Influencerka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol přivedla na svět syna Huga. Nikola přiznala, že bude muset se synem ještě nějaký čas zůstat v porodnici a také poděkovala svému partnerovi Adamovi.

Oblíbená influencerka o průběhu těhotenství pravidelně informovala fanoušky na svých sociálních sítích. Nyní přiznala, že má za sebou opravdu těžký porod.

„Narodil se nám v neděli po náročném třídenním porodu a já konečně dnes můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku, i když cesta domů nás ještě zatím bohužel nečeká. Poslední týdny byly ty nejtěžší v mém životě a už se nemůžu dočkat, až budeme všichni tři spolu doma a všechno to společně doženeme a domazlíme,“ napsala Čechová s velkou pokorou na svém instagramovém účtu. Zároveň poděkovala svému partnerovi Adamovi, který jí byl po celé těhotenství i porod opravdu velkou oporou.

„Jestli mi něco tohle období ukázalo, tak to, že je člověk silnější, než si myslí, a že mám toho nejlepšího chlapa na světě, protože bez něj bych to rozhodně psychicky ani fyzicky nedala,“ dodala influencerka otevřeně.

Syn Shopaholic Nicol dostal germánské jméno

Nikola Čechová také fanouškům prozradila, že její první potomek dostal jméno Hugo. Krásné jméno má germánský původ a vychází ze slova hugu, které lze přeložit jako mysl či duch.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Žena z Jičínska odmítla císařský porod, miminko zemřelo

V minulosti s Nikolou Čechovou randil také Milan Peroutka, podívejte se na rozhovor:

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina porod Shopaholic Nicol Influencer

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.