Show Jana Krause již 12 let stálicí mezi talkshow. V nové sezóně chystá jednu velkou změnu

Podzimní sezóna na Primě

Show Jana Krause pokračuje premiérovými díly od 30. srpna každou středu ve 21.35 na Primě. Pro diváky chystá jednu velkou změnu!

Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show pokračuje každou středu večer na Primě. Od prvního dílu Show Jana Krause už uplynulo neuvěřitelných 13 let.

Dvě červené pohovky nabídly za tu dobu místo přes 1800 hostů. Jan Kraus s tímto královským formátem mezi talkshow zavítal kromě Česka i do zahraničí – na Slovensko, do Itálie, Anglie a USA.

Kouzlo show spočívá v tom, že vedle známých osobností usednou i ty zcela neznámé až bizarní. Vedle prezidenta může usednout pornoherečka, vedle špičkového herce bezdomovec. Pořad navíc představuje divákům spoustu skvělých doktorů, vědců, sportovních hrdinů, ale i obyčejných lidí. A stále je koho představovat nebo je možné se podívat na to, jak se nějaký host změnil třeba za 10 let.

„Letos nás jedna výrazná změna čeká. Na konci kalendářního roku se budeme stěhovat z Divadla Archa do Divadla Bez zábradlí. Kromě toho, že jde o jeden z nejslavnějších a nejhezčích kulturních sálů v centru Prahy (Laterna magika, Divadlo za branou, atd.), v nájmu rodiny Heřmánkových, diváky může zajímat, že sedadla jsou nadprůměrně pohodlná, sál a jeho zázemí ve velmi elegantním stylu, stanice metra kousek od divadla. Můžeme říci, že vycházíme divákům vstříc! Těšíme se tam!“ říká Jan Kraus.

„Čeká nás starý úkol – pokusit se diváky bavit. Mohu jen slíbit, že nebudu přednášet, hodnotit, poučovat, kázat, věštit, agitovat, atd. („farářů“ a „mudrců“ je v dnešní době nadbytek). A stejně tak – že v první řadě bude sedět pan Odvárka. Tentokrát ještě pohodlněji,“ naznačil moderátor pořadu Jan Kraus.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.