Celebrity

11. srpna 2024 17:12

Eliška Reiglová

Simona Krainová ukázala formu a přiznala menopauzu. Mám ji ochočenou, směje se

Kdo Simonu Krainovou (51) dlouhodobě sleduje, dobře ví, že co má na srdci, to má většinou i na jazyku. Odvážně odpovídá kritikům stejně ostře, jako oni oslovují ji, a nebojí se probírat ožehavá témata. Nyní se na sociálních sítích dotkla menopauzy, aby upozornila na to, že i po ní je možné mít pěknou postavu.

Simona Krainová nikdy nepatřila k ženám, které by měly problém s odhalováním těla. Na sociálních sítích má mnoho sledujících, převážně pak ženy, s nimiž často sdílí své názory. Nyní se u snímku v bikinách krátce rozepsala na téma menopauzy, která je pro mnohé jakýmsi strašákem. Především pak proto, že jednou ze změn na těle bývá i přibývání hmotnosti.

Čtěte také: Hlavně že jsem zdravá a slouží mi kolena, pochvaluje si Krainová. Vše se snaží vyvážit

Modelka ovšem přechod ani období po něm nijak negativně nevnímá. „Taky jste slyšely ty bláboly, že po padesátce to už nejde? A menopauza prý zabije jakoukoli vaši snahu a výsledky už nebudou stát za nic... bla, bla, bla. Já už mám menopauzu dávno ochočenou a rozhodně si tou protivnou nezvanou tetou nenechám zkazit život,“ napsala na první pohled nestárnoucí blondýna.

Za přibíráním v období po menopauze může stát mnoho faktorů, jedním z nich je například klesající hladina estrogenu, která přispívá k ukládání tuků v oblasti břicha. Hladina ženského hormonu má navíc přímý vliv na další hormony, které mohou vyvolávat pocit hladu a chutě. Že zůstat fit a ve formě není snadné, Krainová dobře ví. Dřina jí za vypracované tělo ale stojí.

Čtěte také: Chci motivovat. I v 50 můžou ženy vypadat skvěle, řekla Simona Krainová

„Hele nevím, no, asi taky dost záleží na tom, jak si to nastavíme v hlavě a pro kterou cestu se rozhodneme. Já teda určitě pro tu těžší, ale zato mnohem zábavnější. Tu jednoduchou a ukňouranou přenechám jiným,“ dodala hvězda přehlídkových mol, o které je koneckonců známo, že i na dovolené si najde čas na cvičení a především na běh, při němž se mnohdy i fotí.

Poslechněte si rozhovor se Simonou Krainovou o životě v Dominikánské republice:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.