Celebrity

28. září 2024 09:55

redakce Prima Ženy

Simona Stašová promluvila o stavu své maminky. Jiřina Bohdalová je prý jako kočka

Bohdalová v nemocnici

Obrovský strach o maminku Jiřinu Bohdalovou (93) v těchto dnech prožívá její dcera Simona Stašová (69). Bohdalová se otrávila jídlem a je v nemocnici.

Herečka Jiřina Bohdalová je od úterní otravy jídlem hospitalizovaná v nemocnici Na Homolce. Většinu času s ní tráví její dcera Simona Stašová. „Věříme, že to všechno dobře dopadne. Držíme si palce. Máma říká, že je kočka a ze všeho se vylíže, tak v to všichni doufáme,“ sdělila Simona Stašová pro Novu.

První informace deníku Blesk hovořily o tom, že Bohdalová má v těle nebezpečný botulotoxin. To se ale nepotvrdilo. „Laboratorní testy vyloučily otravu botulotoxinem, ale potvrdily nákazu bakterií Yersinia enterocolitica,“ uvedl pro iDNES.cz lékař Petr Neužil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jiřina Bohdalová má problémy s bydlením. Dům v Hostivaři vytopila voda

Zdravotní stav Jiřiny Bohdalové se naštěstí postupně lepší. „Měla bolesti břicha a stoupala jí teplota, proto ji přivolaní lékaři odvezli do nemocnice,“ řekl pro Aha! zdroj blízký rodině poté, co byla herečka hospitalizována. Lékaři se ale rozhodli nechat si ji ještě přes víkend pod dohledem. Z jednotky intenzivní péče už byla přesunuta na standardní oddělení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.